Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kedysi blonďavá primadona, dnes… Jozef z Pláže 33 zmenený na nepoznanie: Vyzerá ako drevorubač!

Jozef Harhovský bol jednou z najvýraznejších postáv markizáckej Pláže 33. Zobraziť galériu (9)
Jozef Harhovský bol jednou z najvýraznejších postáv markizáckej Pláže 33. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pamätáte si reality šou Pláž 33? V roku 2012 bola pre Markízu veľkým sklamaním. Televízia ju dokonca predčasne ukončila. Jednou z najvýraznejších tvárí projektu bol súťažiaci Jozef Harhovský (28). Vtedy mal blonďavé vlasy a tvrdil o sebe, že je bisexuál. Dnes má už vo svojej orientácii jasno a... Pozrite, vyzerá ako drevorubač!

Uplynulo už 8 rokov od vysielania reality šou Pláž 33. Markíza vtedy na nábreží Dunaja postavila veľký bar v hodnote milión eur a zamestnala v ňom 11 súťažiacich. Jedným z najvýraznejších finalistov bol bez pochýb blondiak Jozef Harhovský, ktorý sa otvorene priznával k bisexuálnej orientácii. 


Rakovská domoderovala: Takto sa stráca milión eur!


Dnes má už manikér v otázke svojej sexuality jasno, je hrdým gayom. A nielen to - za roky od účinkovania na televíznych obrazovkách sa výrazne zmenil jeho život, ale aj výzor. Úspešný podnikateľ sa svojho dávneho imidžu s odfarbenými vlasmi vzdal, podstúpil niekoľko estetických vylepšení, vlasy prestal farbiť a vykosil ich nakrátko. 

Na prvý pohľad toho 20-ročného chlapca, ktorý bojoval na Pláži 33 už ani zďaleka nepripomína. Navyše v týchto dňoch zapustil aj bradu a doslova pôsobí ako drevorubač. Tak schválne, spoznali by ste ho? 

 

Viac o téme: Jozef HarhovskýPláž 33
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu