Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rakovská domoderovala: Takto sa stráca milión eur!

Zobraziť galériu (16)

BRATISLAVA - Podnik je zatvorený! Od sobotného finále Pláže 33 majú smolu všetci, ktorí si obľúbili bar na na nábreží Dunaja. Hoci jeho vybudovanie stálo podľa našich informácií až milión eur, jeho dni sú definitívne zrátané. V tomto čase už totiž robotníci usilovne pracujú na jeho demontovaní. Pozrite si, ako mizne pracovisko Barbory Rakovskej (25) a s ním aj investované peniaze.

Veľká investícia a rýchly koniec! Televízia Markíza kvôli svojej letnej šou Pláž 33 vybudovala v Bratislave pri Dunaji úplne nový bar. V súvislosti s projektom, ktorý zatiaľ na Slovensku nemal obdoby, mala Markíza zrejme veľké očakávania. Tie sa však evidentne nenaplnili a súťaž predčasne skončila.

Spolu s ňou postupne mizne aj podnik. Hoci bol obľúbeným miestom aj pre mnohé mamičky s deťmi, jeho dni sú zrátané. Tak, ako ho robotníci len v júli usilovne stavali, tak ho teraz s plným nasadením rozoberajú. Podľa našich informácií televízia uvažovala o jeho zachovaní, nakoniec si to zrejme rozmysleli. „Objekt Pláže 33 bude demontovaný,” rezolútne vyhlásila krátko pred finále šou hovorkyňa Oľga Dúbravská.

V týchto okamihoch už markizácka stavba vôbec nepripomína komplex, ktorý diváci sledovali na televíznych obrazovkách. Miliónový projekt sa pomaly vytráca. Pozrite si v GALÉRII, ako to tam teraz vyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu