Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka dostala koronavírus: Žiadne teploty, ale... Bolo to peklo!

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (2)
Daniela Šinkorová (Zdroj: Instagram DŠ)

PRAHA - Koronavírus pomaly zasahuje aj známych umelcov, najmä tých pôsobiacich v Českej republike, kde je o čosi horšia situácia. Chorobou si už prešla aj naša herečka Daniela Šinkorová (47), ktorá síce nemala vôbec vysoké teploty, no v prvých dňoch prežívala napriek tomu peklo.

Daniela Šinkorová aktuálne už opäť nakrúca seriál Sestřičky, no nejaký čas strávila doma v izolácii kvôli koronavírusu. Brunetka nemala ten najčastejší a jeden z hlavných príznakov. No aj napriek ľahšiemu priebehu jej choroba dala zabrať. „Tri dni som prežívala celkom peklo, nemohla som sa zdvihnúť z postele a keď som sa zdvihla, bolo mi na omdletie. Bolesti hlavy boli 24 hodín denne, teploty som napodiv nemala,” prezradila slovenská herečka portálu Super.cz. 

Galéria: Daniela Šinkorová

Daniela toho počas ochorenia ani veľa nezjedla, dnes už to s úsmevom vníma ako bonus. „Bola som poctivo 10 dní v posteli a ono to ani inak nešlo, pretože človek je fakt unavený, bolí ho celé telo, stratí silu a nechutí mu jesť, takže som zhodila 2 kilá, čo v mojom prípade bolo len dobre,” povedala. 

Aj po prekonaní choroby, samozrejme, dodržiava všetky opatrenia a neprestáva nosiť rúško. „Dávam pozor, dávam pozor na starších ľudí, strážim rodinu a denne píšem maminke, aby nevychádzala z domu... A neviem, či ma počúva,” povzdychla si herečka, ktorá pochádza z Nitry. 

Slovenská herečka dostala koronavírus:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu