Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvár slovenskej herečky vs. kovová tyč: PREBOHA! AUUU!

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (3)
Daniela Šinkorová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Na javisku kráľovná, v zákulisí... Nemehlo! Slovenská herečka a speváčka Daniela Šinkorová je už roky úspešná u našich českých susedov. Aj v týchto dňoch vystupovala na koncerte, no kým pred divákmi prebehlo evidentne všetko bez problémov, mimo ich zrakov došlo k menšej nehode.

Daniela Šinkorová v týchto dňoch vystupovala v Mladej Boleslavi. A pekne sa tam vyfarbila! Keďže si odniesla bolestivú a viditeľnú pamiatku, tento koncert sa jej ešte chvíľu bude pripomínať pri každom pohľade do zrkadla. 

Tvár slovenskej herečky vs.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Daniela sa totiž v tmavom zákulisí pohybovala trochu nevšímavo a narazila na kovovú tyč. „A tak dnes naozaj môžem hrdo povedať, že som oficiálne "praštená". V zákulisí som si nevšimla kovovú tyč, podopierajúcu rebrík, a napálila som to priamo do nej. Bola tma a ja som bola nepozorná, no...” priznala herečka. „To miesto na nose som už raz mala zlomené, tak uvidíme zajtra,” dodala. 

Neskôr v komentároch prezradila, že žiadne vážnejšie následky našťastie nemá. „Len veľkú farebnú modrinu,” napísala. Jej fanúšikovia s ňou samozrejme súcitili, každý si asi vie predstaviť tú bolesť. „Auuu! Bože môj, to muselo bolieť,” poľutovala Šinkorovú jedna z jej sledovateliek. 

Daniela Šinkorová
Zobraziť galériu (3)
Daniela Šinkorová  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu