Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Originálna SVADBA generálneho riaditeľa Markízy: Ženích hral na gitare, ale… Úplne chýbali hostia!

Matthias Settele sa oženil s dlhoročnou partnerkou Gerdou. Zobraziť galériu (5)
Matthias Settele sa oženil s dlhoročnou partnerkou Gerdou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BADEN - Generálny riaditeľ Markízy Matthias Settele (54) pred pár dňami prežil veľký deň. Presne v strede týždňa sa totiž rozhodol povedať áno dlhoročnej partnerke Gerde. A išlo o skutočne originálnu svadbu - ženích hral na gitare, no hostia úplne chýbali!

Ako informuje web markiza.sk, generálny riaditeľ Markízy a jeho dlhoročná partnerka Gerda si povedali svoje áno v stredu v rakúskom meste Baden. Zaujímavosťou je, že zrejme aj vzhľadom na aktuálne opatrenia v súvislosti so zúriacou pandémiou koronavírusu bol ich veľký deň bez akýchkoľvek hostí. 

Chýbali dokonca aj svedkovia. „Boli sme tam len my dvaja a oddávajúci, žiadni svedkovia,“ povedal pre markizácky web Settele. No napriek tomu o romantiku núdza nebola. Zatiaľ čo oddávajúci počas obradu čítal báseň, Matthias hral na gitare. 

Aj svadba, samozrejme, podliehala prísnym bezpečnostným opatreniam. Oddávajúci bol dokonca za plexisklom. Dvojica sa po obrade odfotila v krásnych priestoroch Kurparku a presunula na večeru do luxusnej reštaurácie. Ako generálny riaditeľ prezradil, jasno majú už aj o svadobnej ceste - pôjdu do Atén a na grécky ostrov Ydra.

Novomanželom gratulujeme!
Zobraziť galériu (5)
Novomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Matthias Settele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu