Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins na prestížnom fotení: Musela rapídne schudnúť a... FOTO Na titulke ukázala holé bradavky!

Rapídne schudnutá a s holými bradvkami na titulke! Zobraziť galériu (4)
Rapídne schudnutá a s holými bradvkami na titulke! (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Dara Rolins je obrovskou inšpiráciou pre mnohé dámy i dievčatá. Naša popová ikona dostala toho do vienka dostala nadelené skutočne mnoho. Je talentovaná, úspešná, vyžaruje z nej pozitvita a charizma, no a v neposlednom rade je krásna žena. Zrejme aj táto vražedná kombinácia je príčinou, prečo nedávno dostala ponuku, aby sa objavila na titulke prestížneho magazínu.

Dara sa objavila vo Vogue CzechoSlovakia a ako sama priznala, fotenie titulky pre tento plátok je jej splneným dievčenským snom.  „Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny Jean Paul Gaultier pošle na fotenie kolekciu jeho najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím... Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neveríím... A že sa to VŠETKO stane v Paríži, pri fotení VOGUE a navyše jeho titulky?! Čoooo? Ten časopis, za ktorý som utratila svoje prvé, hudbou zarobené marky v Západnom Nemecku?! Neverím a ešte stále som z toho v emočnej vývrtke," napísala k tomu zážitku ešte v septembri. 

Lenže, ako najnovšie vyšlo najavo, aj Dara, ktorú mnohí vnímajú ako dokonalú, na sebe kvôli tejto príležitosti musela poriadne zamakať a prejsť na naozaj drsný režim. „Všetky modely sú veľkosti 32-34, a tú ja rozhodne nemám, takže som musela zhodiť päť kíl. Pila som šťavy, koktejly, veľa som cvičila a šlo to. Ale stále som si hovorila, čo keď sa do toho nezmestím, čo budem robiť, rozpárať to nemôžem, pretože to sú ikonické modely, ktoré sú vystavené v galérii a boli zapožičané len na fotenie. Ale našťastie to dobre dopadlo," zaspomínala si blondínka na fotenie, z ktorého vyšla snáď tá najsexi titulka, akú má speváčka vo svojej zbierke. 

Galéria: Dara Rolins
V čiernych korzetových šatách vyzerá ako dokonalá femme fatale, lenže pri pohľade na titulku zrejme mnohým unikol jeden detail. Ten Dara aktuálne zverejnila rovno na Instagrame pri príležitosti konca svojhomesačného kraľovania vo Vogue. Pod spomínaným extravagantným kúskom bola totiž úplne nahá. Na jej bradavky by ste zrejme v časopise zaostrili len ťažko, to sa už ale nedá povedať o spomínanej fotke, ktorá najnovšie zdobí jej profil. No a hoci bola táto jej časť tela preberaná už mnohokrát a Dara s nahotou nikdy nemala problém... Wau, obal Vogue je predsa len trochu iná káva! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnešným dňom končí moje mesačné kraľovanie na titulke @vogueczechoslovakia Novou #covergirl ktorej predávam štafetu je dychberúca Irina Shayk Musím povedať, že napriek všetkým fuckupom, ktoré tento rok priniesol svorne, nám všetkým, bude paradoxne a zároveň pre mňa, v mnohých ohľadoch práve TENTO rok navždy extrémne výnimočný Ako keby išlo o určitú kompenzáciu:)...Mať titulku @forbescesko & @vogueczechoslovakia v jednom roku je dósť dobré, na dievča z Dúbravky. Takže áno, ešte raz Som vďačná za všetky príležitosti, tie premenené, aj tie, ktoré mi na mojej ceste zlomili väz. Snívať, veriť si, byť trpezlivá a úprimne oddaná tomu, čo vás najviac naplňuje, svojmu poslaniu/ snaženiu/ práci/ koníčku- kedy v ideálnom prípade hovorím stále o tom jednom, JE cesta ku šťastiu:). A ja som toho živým dôkazom.Takže jupí, funguje to a ideme ďalej:), pretože #thereisALWAYSmoretoexplore ........................♾

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Viac o téme: VogueDara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu