Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Smutná správa pre fanúšikov: Korona zrazila aj Daru... Mrzí ma to!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

BRATISLAVA - Situácia na Slovensku aj v susednom Česku sa kvôli koronavírusu sa výrazne zhoršuje a čísla pozitívne testovaných začínajú byť priam alarmujúce. Na zákerný vírus dopláca mnoho zamestnancov aj podnikateľov, vrásky na čele majú i známe osobnosti - ako športovci, tak aj umelci. No a covid-19 najnovšie "zrušil" aj Daru Rolins (47)...

Fanúšikovia majú hlavy v smútku. Tento rok pred Vianocami mala Dara odohrať veľkolepý vianočný koncert, o ktorom blondínka informovala už pred niekoľkými mesiacmi. Priaznivci sa rozprávkového večera v podaní našej popovej divy nevedeli dočkať, na obrovskú šou si však môžu nechať zájsť chuť. O tom, že sa plány rušia, na svojom Instagrame informovala samotná speváčka. 

Galéria: Dara Rolins

„Mrzí ma, že musím touto cestou oficiálne zrušiť môj pražský Vianočný koncert. Aj tentokrát sme pre vás spolu s mojím 100-členným tímom pripravovali veľkolepý zážitok. Dúfala som, že sa táto situácia zlepší, preto sme do poslednej chvíle váhali, čakali,” uviedla sklamaná blondínka, ktorá napokon musela prísť s radikálnym rozhodnutím. 

Fanúšikovia smútia. Dara Rolins musela zrušiť veľkolepý koncert.
Zobraziť galériu (4)
Fanúšikovia smútia. Dara Rolins musela zrušiť veľkolepý koncert.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Bohužiaľ, koncert je zrušený definitívne, českí priaznivci si budú musieť počkať na sviatky v roku 2021. „Ísť do toho je za daných okolností riziko, a tak si budeme musieť ja aj vy na Vianoce podľa Dary ešte rok počkať,” napísala Dara s tým, že dúfa, že dovtedy ju s fanúšikmi spojí ešte mnoho iných koncertov a takisto im aj poďakovala za pochopenie riešenia tejto nešťastnej situácie. 

Viac o téme: Dara RolinsKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu