Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Karanténa v jojkárskom seriáli Nový život: Potvrdený prípad v štábe… Aha, už natáčajú znova!

Seriál Nový život sa opäť natáča. Zobraziť galériu (9)
Seriál Nový život sa opäť natáča. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred týždňom sme na Topkách informovali o potvrdenom prípade v štábe seriálu Nový život. Televízia Joj v tejto súvislosti musela prijať opatrenia - výrobu obľúbeného počinu pozastaviť a všetkých tvorcov vrátane účinkujúcich otestovať. No ako sa nám podarilo zistiť, včera sa už opäť natáčalo!

Uplynul len týždeň odvtedy, ako sa na verejnosť dostala informácia, že potvrdený prípad koronavírusu hlási štáb jojkárskeho seriálu Nový život. Pozitívne testovaným mal byť konkrétne jeden z kameramanov. V tejto súvislosti sme vtedy oslovili priamo televíziu Joj. Informáciu nám potvrdili a prezradili, že okamžite prijali preventívne opatrenia. 


Koronavírus potvrdený v štábe seriálu Nový život: Jojka musí prijať opatrenia!


„Nakrúcanie seriálu Nový život je aktuálne pozastavené. Štáb i účinkujúcich sme otestovali na ochorenie COVID-19. Ak budú všetky výsledky negatívne, v pondelok opätovne spustíme nakrúcanie seriálu. Naďalej platia prísne hygienické opatrenia – meranie teploty, dezinfekcia rúk, odstup, nosenie rúšok, karanténa po návrate zo zahraničia,“ vyjadrila sa pre Topky.sk hovorkyňa Tv Joj Lucia Tuhelová. 

Začiatkom týždňa sme preto zisťovali, či kontrolné testy štábu dopadli negatívne. No a zdá sa, že sa, našťastie, ďalší pozitívny prípad v štábe Nového života nepotvrdil. V utorok sa totiž výroba seriálu obnovila, o čom svedčia aj zábery, ktoré sa nám včera krátko popoludní podarilo nafotiť v bratislavskej Rači. Práve tam sa jojkársky ťahák natáča. 

Thomas Kamenar, ktorý v seriáli Nový život stvárňuje postavu Evalda, už zarezával na pľaci.
Zobraziť galériu (9)
Thomas Kamenar, ktorý v seriáli Nový život stvárňuje postavu Evalda, už zarezával na pľaci.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Thomasa Kamenara sme zachytili práve na prestávke.
Zobraziť galériu (9)
Thomasa Kamenara sme zachytili práve na prestávke.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Kvôli výskytu ochorenia COVID-19 v SND sme testovali celý tím seriálu Nový život. Práve z tohto dôvodu mal seriál vo výrobe krátku prestávku, kým neprišli výsledky všetkých testov. Z celkového počtu sme mali jeden pozitívny prípad člena štábu, ktorého sme nahradili. Nakrúcanie seriálu pokračuje, členovia výrobného štábu sa, prirodzene, pri svojej práci striedajú,“ prezradila pre Topky.sk hovorkyňa Jojky Lucia Tuhelová.

Viac o téme: Nový život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu