Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Retro FOTO hercov z Nového života: Krátkovlasá Krajčiová, vyprsená Mickovičová a… Preboha, on vyzerá ako Jágr!

Jojkársky Nový život sa bude niesť v retro štýle. Zobraziť galériu (3)
Jojkársky Nový život sa bude niesť v retro štýle. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zajtra večer odvysiela televízie Joj poslednú tohtoročnú epizódu obľúbeného seriálu Nový život. No a tá bude špeciálna - vianočná. Preto sa tvorcovia rozhodli na ňu svojich hercov aj špeciálne vychystať. Dej poslednej časti sa totiž nesie v retro duchu. Na obrazovkách sa tak objaví krátkovlasá Krajčiová, vyprsená Mickovičová či Alexander Bárta s účesom na Jágra.

Ako prezradila maskérka seriálu Megi Podhorná, pri úprave hercov boli veľkou inšpiráciou oni sami... Na fotkách spred 20 rokov. „Pri niektorých nám to veľmi pomohlo,“ priznala. Zajtra sa tak hviezdy Nového života objavia na obrazovkách v mnohých prípadoch zmenení na nepoznanie. 

Galéria: Retro FOTO hercov z Nového života

Helena Krajčiová bude hrať v krátkych vlasoch, Henrieta Mickovičová v sexi strapatom účese, no najmä muži si zrejme tohto detailu ani nevšimnú - na sebe bude mať totiž top s hriešne hlbokým výstrihom. Herec Alexander Bárta zas schytal parochňu s účesom takpovediac na Jágra. 

Retro FOTO hercov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Stanka Topolská)

Retro FOTO hercov z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Stanka Topolská)

Práve slávny český hokejista bol totiž známy krátkym účesom, ktorého dĺžka sa vzadu predlžovala. No a napríklad Milo Kráľ prešiel reálnou premenou. Maskérky nepoužili žiadne parochne, ale rovno nožničky. „Pri ňom sme si mohli dovoliť ho výrazne ostrihať - na športovca,“ priznala Megi. 

No aby v roku 2020 nemusel chodiť s účesom spred 17 rokov, po dotočení vianočného špeciálu, ktorý sa vyrábal ešte v septembri, ho naspäť upravili do moderného vzhľadu. Pozrite na retro hercov - pristane im takýto imidž?

Viac o téme: Alexander BártaHelena KrajčiováNový životHenrieta Mickovičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu