Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Diváci Jojky zostali v šoku: Túto ženu na obraze fakt nečakali!

Televízia Joj Zobraziť galériu (9)
Televízia Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nemala byť v Amerike?! Túto otázku si pri sledovaní nedeľných Novín TV Joj položili zrejme viacerí televízni diváci. Prihovárala sa im totiž moderátorka Aneta Parišková (47), ktorá len nedávno prezradila, že sa spolu so synmi presťahovala za veľkú mláku. Jej návrat do práce bol preto pre mnohých ozaj prekvapením.

Nie je tajomstvom, že manžel Anety Pariškovej - Miroslav Polakovič žije dlhodobo v USA. Nedávno vyšlo najavo, že Aneta si zbalila kufre a spolu so synmi Danielom, Gabrielom a Nathanom plánuje tiež zostať v Amerike. Dvojica si dokonca v Orlande zadovážila dvojposchodový dom.  


Parišková po roku pandémie: Presťahovala sa do USA... A už je aj zaočkovaná!


Nečudo, že keď sa v nedeľu večer objavila na obrazovkách Jojky, viacerí zostali zaskočení. Len málokto by totiž čakal, že sa do rodnej krajiny vráti tak skoro.

Aneta Parišková a Ján Mečiar sa v nedeľu večer prihovárali divákom televízie Joj.
Zobraziť galériu (9)
Aneta Parišková a Ján Mečiar sa v nedeľu večer prihovárali divákom televízie Joj.  (Zdroj: TV Joj)

Aneta Parišková je opäť v práci.
Zobraziť galériu (9)
Aneta Parišková je opäť v práci.  (Zdroj: TV Joj)

Zo zákulisia televízie sme sa dozvedeli, že Aneta priletela na Slovensko bez svojich synov. Absolvovala povinnú karanténu a počas pobytu na Slovensku má ísť aj na kontrolu k svojmu lekárovi. Tie sú nevyhnutné po prekonaní rakoviny, s ktorou blondínka nedávno zvádzala boj. 

Jojku sme oslovili s otázkou, ako dlho by sa mala blondínka teraz objavovať na obrazovkách. „Aneta Parišková má so svojimi kolegyňami rozdelené služby na vysielaní Novín TV JOJ a Novín o 17-tej a idú podľa dohodnutého plánu,” povedala nám k tomu hovorkyňa JOJ Group Lucia Tuhelová. Podľa našich informácií má však naplánované služby zatiaľ len na tento týždeň.  

FOTO: Aneta Parišková sa spolu so synmi presťahovala do USA za svojím manželom Miroslavom. 

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu