Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Parišková po roku pandémie: Presťahovala sa do USA... A už je aj zaočkovaná!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (3)
Aneta Parišková (Zdroj: TV JOJ)

ORLANDO - Nie je žiadnym tajomstvom, že manžel Anety Pariškovej žije dlhodobo v USA. Po roku pandémie a po tom, čo si prešla náročnou liečbou rakoviny, si aj moderátorka zbalila kufre a tiež odišla za veľkú mláku. A okamžite absolvovala očkovanie.

Minulý rok v marci sme všetci začali žiť v obavách z pandémie koronavírusu. Moderátorka Aneta Parišková navyše v máji začala svoj boj s rakovinou. 

Parišková po roku pandémie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

Náročná liečba odčerpala jej sily, navyše má doma troch školopovinných chlapcov. A jej manžel Miroslav väčšinu času žije v Amerike. Nakoniec sa Aneta rozhodla, že odcestuje za ním. Veľkonočné sviatky už trávila na Floride, kde si pred časom manželia zaobstarali vlastnú nehnuteľnosť. 

„Chalani boli zvyknutí každý deň športovať. Zrazu uviazli v trojizbovom byte bez balkóna. Navyše, ja som s nimi zo zdravotných dôvodov nemohla chodiť von. Bolo mi ich veľmi ľúto. Aj preto sme sa nakoniec s Mirkom rozhodli, že ich zoberieme na Floridu. Chodia tu do školy, zároveň si doma robia zadania pre slovenskú školu. Každý deň športujú, bicyklujú sa, behajú po vonku,“ prezradila jojkárka pre týždenník Báječná žena. 

Galéria: Aneta Parišková bojuje s rakovinou

Najnovšie sa už presťahovaním do USA pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. A nielen tým. Ako Parišková prezradila, je už dokonca aj zaočkovaná proti koronavírusu. „Florida už očkuje proti covidu-19 všetkých svojich dospelých obyvateľov, ktorí majú záujem. A tak som už zaočkovaná aj ja. Vybrala som si vakcínu od Johnson&Johnson. Očkovanie tu zabezpečujú nielen zdravotníci, ale napríklad aj vojaci. Tí po zaočkovaní dokonca ponúkajú fotografické služby. Aj so správnym zarámovaním,” uviedla Aneta, ktorá sa nechala odfotiť s rámom informujúcim o očkovaní. 

Parišková po roku pandémie:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AP)

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu