Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Belohorcová po presťahovaní do Španielska: Šokujúce slová o úrovni Američanov!

Zuzana Belohorcová a jej dcéra Salma Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová a jej dcéra Salma (Zdroj: Instagram ZB)

MARBELLA - Zuzana Belohorcová podľa mnohých žila život snov v americkom Miami. Teraz sa však po rokoch odsťahovala do Španielska a slová z úst jej dcéry sú naozaj šokujúce.

12 rokov žila Zuzana Belohorcová s manželom Vlastimilom v Miami. Zdalo sa, že majú rozprávkový život. Nakoniec sa však prihodili veci, ktoré ich prinútili zmeniť destináciu. 

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

 Dôvodom je nielen koronavírus, ale najmä rasové nepokoje. „Necítime sa v Miami po tých protestoch bezpečne, je tam obrovský rasizmus voči bielym, sú tam zlé stredné školy, mizerné zdravotníctvo. A, samozrejme, obrovskú ranu dostal kvôli kovidu aj turizmus. Náš penzión, ktorý sme prevádzkovali, musel skončiť. Teraz ho prerábame na normálny dom a dáme ho na predaj. Či už sa predá, alebo nie, z Ameriky odchádzame,“ vyjadril sa pre Blesk Zuzanin manžel. 

Mnohí možno jeho slovám o zlých školách a zdravotníctve neverili, veď Amerika predstavuje pre veľa ľudí doslova sen. No zdá sa, že je to naozaj tak. Po prvom školskom dni v Španielsku sa totiž Belohorcová pýtala dcéry Salmy na jej dojmy.

A dievčatko dosť šokovalo, keď povedalo, že v Marbelle je to lepšie ako na Miami. „Lepšie jedlo, lepšie kamošky, lepší ľudia, čistejšie záchody, čistejšie triedy,” zhodnotila Salma. Nuž, nie je všetko zlato, čo sa blyští, evidentne ani Amerika nie. 

Belohorcová po presťahovaní do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu