Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Škandál na Miss: Druhá vicemiss je tehotná... Porušila pravidlá súťaže, TOTO ju čaká!

Definitívne ide o porušenie pravidiel! Zobraziť galériu (4)
Definitívne ide o porušenie pravidiel! (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Korunka na jej hlave sa ešte ani neohriala a už začalo hroziť, že o ňu príde. Neubehol ešte ani mesiac, odkedy si Natália Kočandová na Českej Miss vybojovala tretie miesto a dostala tak titul Miss International. Lenže iba tri týždne po jej triumfe sa ukázalo, že finalistka, ktorá bodovala s číslom 10 je tehotná...

To, že krásna blondínka je v očakávaní, vyšlo najavo 6. augusta, teda len dva týždne po finále Českej Miss. Otcom dieťatka je uznávaný barber Lukáš Vlačuha, známy ako Laky Royal. Jeho služby vyhľadáva aj náš raper Rytmus, či zápasník Attila Végh. Po tom, čo sa správa o tehotenstve Kočandovej prevalila, sa začalo riešiť, aká bude jej budúcnosť v súťaži. 

Spolu s dobytím tretieho miesta si ako Miss International totiž odniesla aj povinnosť reprezentovať našich  západných susedov na svetovej súťaži v Japonsku. To ale nebude možné. Zabojovať o víťazstvo totiž podľa pravidiel nemôžu ako tehotné dievčatá, tak ani mamičky. No a okrem toho, o porušenie pravidiel ide aj v národnom finále, počas ktorého sa z Natálie stala druhá vicemiss. 

Natálie Kočendová čaká dieťatko. Podľa riaditeľky súťaže je tehotenstvo v rozpore s pravidlami.
Zobraziť galériu (4)
Natálie Kočendová čaká dieťatko. Podľa riaditeľky súťaže je tehotenstvo v rozpore s pravidlami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Uviedla to riaditeľka Českej Miss Taťána Makarenko. Krásnu blondínku ale vraj napokon nijak sankciovať nebudú a nevezmú jej ani titul „Podľa našej zmuvy Natáliin stav porušuje pravidlá. Ale rozhodli sme sa ju skôr podporiť ako zybtočne trestať. Korunku Miss Czech Republic aj všetko ostatné, čo s titulom súvisí, jej ponechávame," uviedla Makarenko pre extra.cz, no za blondínku budú musieť i tak nájť vhodnú náhradu, ktorá bude Česko reprezentovať na svetovom finále v Japonsku. 

Otcom bábätka je barber Laky Royal
Zobraziť galériu (4)
Otcom bábätka je barber Laky Royal  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Česká MissLaky Royal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu