Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vernisáž plná celebrít: Vysmiata Hrycová, šik Záblacká a... Markizácka hviezda ukázala rastúce bruško!

Vernisáž Magic in garden Zobraziť galériu (40)
Vernisáž Magic in garden (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ani sobotné upršané počasie nezabránilo známym tváram slovenského šoubiznisu, aby si vychutnali umenie v jeho sochárskej kráse. Na vernisáž Magic in garden, ktorá bola skutočne magická, sa len pár dní po prepustení otca z nemocnice prišla pozrieť Wanda Hrycová, celý večer mala moderátorsky pod palcom Oľga Záblacká a markizácka hviezda, ktorá prišla s manželom ukázala rastúce bruško.

Vernisáž Magic in garden, ktorá sa skutočne konala v priam magickej atmosfére, predstavila ľuďom nádherné sochárske kúsky šikovných umelcov ako sú Jana Brisudová, Andrej Rudavský, Stanislav Kiča či Andrej Augustin. Ani upršané počasie nezabránilo našim celebritám vychutnať si vernisáž v záhrade. Veď umenie sa dá obzerať aj s dáždnikom nad hlavou.

Na vskutku zaujímavú výstavu sa prišla pozrieť Wanda Adamik Hrycová, dcéra Andyho Hryca, ktorého len vo štvrtok prepustili lekári z nemocnice po 60-dňovej liečbe akútnej leukémie. Dcéra herca sršala dobrou náladou a úsmevy rozdávala jedna radosť. Veď bodaj by nie, keď sa jej otcovi polepšilo.

Wanda Adamik Hrycová mala dôvod na úsmev.
Zobraziť galériu (40)
Wanda Adamik Hrycová mala dôvod na úsmev.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Večerom sprevádzala hostí niekdajšia markizáčka Oľga Záblacká, ktorá sa však z práce moderátorky akosi stiahla. Tentoraz však predsa len vzala do ruky mikrofón. A musíme uznať, že Oľge to mimoriadne pristalo. Spojila totiž šik kúsky s pohodlnosťou.

Oľge Záblackej to ako moderátorke večera pristalo.
Zobraziť galériu (40)
Oľge Záblackej to ako moderátorke večera pristalo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na vernisáž dorazila aj markizácka hviezda z obľúbených Oteckov v spoločnosti manžela. Anička Jakab Rakovská, ktorá sa už čoskoro stane po prvý raz mamou už tehotenské bruško neschová a počas sobotného večera ho predviedla v plnej kráse. Spolu s manželom Robom Jakabom doslova žiarili šťastím.

Anička Jakab Rakovská už bruško neschová.
Zobraziť galériu (40)
Anička Jakab Rakovská už bruško neschová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Oľga ZáblackáWanda Adamik HrycováAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu