Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Plačková sa zahrala na kozmetičku: Spálila si tvár... Akoby som mala lepru!

Zuzana Plačková si sama spravila chemický peeling. Nebol to dobrý nápad. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si sama spravila chemický peeling. Nebol to dobrý nápad. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Preboha, to čo so sebou porobila?! Zuzana Plačková (29) je známa tým, že si dáva na svojom výzore záležať. Pravidelne navštevuje manikérky, pedikérky, kaderníkov... Ale prečo v tomto prípade kozmetičku vynechala? Rozhodla sa, že chemický píling si spraví sama. To však robiť nemala. Úplne si spálila tvár - vyzerá, akoby mala lepru!

Zuzana Plačková sa so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach delí o každú zaujímavosť zo svojho života. Preto, keď sa jej stala táto nehoda, nemohla si ju nechať pre seba. Napokon, jej následky sú dosť viditeľné, a tak by sa buď musela minimálne týždeň skrývať alebo by na to jej sledovatelia aj tak prišli. 

Galéria: Zuzana Plačková si rada užíva luxus

Plavovláska sa totiž v uplynulých dňoch zahrala na kozmetičku a sama si urobila chemický píling. No radšej si to mala dvakrát rozmyslieť. So silnou chemikáliou zjavne nezaobchádzala bezpečne a dopadla zle... Na viacerých miestach jej to viditeľne spálilo tvár. 

FOTO Plačková sa zahrala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z. P.)

„Mohla som si takto spáliť tvár, do p*če? Jak keby som lepru mala. Prisahám, že už nikdy v živote si nebudem robiť sama chemický píling,“ napísala k záberu svojej zničenej tváre Plačková. Pritom podobná nehoda s agresívnym pílingom sa jej stala aj pred dvomi týždňami.

Zuzana Plačková si na tvári spôsobila dve veľké popáleniny.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková si na tvári spôsobila dve veľké popáleniny.  (Zdroj: Instagram Z. P.)

Ktovie, prečo sa Zuzana, ktorá rozhodne netrie biedu, radšej nezverila do rúk skúseným kozmetičkám, ale riskovala sama. Jedno je však takmer isté - viackrát už takúto blbosť neurobí.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu