Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenský herec naložil Kramárovi: TOTO od kolegu zamrzí!

Slovenský herec naložil Marošovi Kramárovi! Zobraziť galériu (4)
Slovenský herec naložil Marošovi Kramárovi! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V posledných dňoch na Slovensku mimoriadne rezonuje "kauza Maroša Kramára (61)", ktorý si počas prestávky v Inkognite dovolil poštekliť zadok svojej kolegyne - maskérky. A hoci na tom ani jeden z dvojice nevidel absolútne nič nevhodné, o téme sexuálneho obťažovania sa začalo hovoriť viac, ako kedykoľvek predtým!

K tejto tematike sa počas šou Sit down s Veronikou vyjadrili aj Veronika Cifrová Ostrihoňová a Zuzana Kovačič Hanzelová. Obe dámy zastávali názor, že o sexuálnom obťažovaní sa na Slovensku nehovorí v dostatočnom merítku, a, aby toho nebolo málo, obe ženy otvorene popísali aj svoju osobnú skúsenosť s podobným správaním. 

Galéria: Maroš Kramár svojím správaním pobúril verejnosť
Okrem toho, že sa obe redaktorky nestíhali diviť nad tým, že sa k tejto téme vyjadrujuje naozaj obrovský počet žien, mužská vzorka až taká pestrá nebola. Zatiaľ čo Hanzelová s Ostrihoňovou diskutovali o tom, že sa k téme "kauza Kramár" vyjadril minimálny počet mužov, ako žiarivý príklad uviedli herca Mariána Mitaša, ktorý k celej veci zaujal razantný postoj. 

Marián Mitaš si vystrelil z Maroša Kramára
Zobraziť galériu (4)
Marián Mitaš si vystrelil z Maroša Kramára  (Zdroj: TASR)

Maroš Kramár si nemyslí, že by sa dopustil akejkoľvek formy sexuálneho obťažovania.
Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár si nemyslí, že by sa dopustil akejkoľvek formy sexuálneho obťažovania.  (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

Aj napriek tomu, že sú obaja umelci kolegami, Mitáš k celej veci zaujal pomerne striktné stanovisko. „Možno by si mal Maroš len predstaviť, ako ho "slabučko hryzká" napr. taká Vierka Tomanová," napísala jedna z tvárí markizáckych Oteckov, z čoho jasne vyplýva, že správanie sa Maroša Kramára absolútne neschvaľuje ani neospravedlňuje. 

Viac o téme: Maroš KramárMarián Mitaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu