Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nikdy nezverejnené FOTO z utajenej svadby Vinczeovcov: Nevesta bez účesu, zložité manévre pred obradom!

Adela a Viktor Vinczeovci na slávnostnom obrade v Tomášove. Zobraziť galériu (5)
Adela a Viktor Vinczeovci na slávnostnom obrade v Tomášove. (Zdroj: Nina Vančová photo)

SVÄTÝ JUR - Svadba Adely Banášovej (39) a Viktora Vinczeho (29) pútala pred tromi rokmi pozornosť všetkých. No hoci plánovaný termín slávnostného obradu bol v sobotu, dvojica si svoje oficiálne áno povedala v úplnej tajnosti už v piatok - v kostole vo Svätom Jure. A fotky z tohto momentu uzreli svetlo sveta až teraz!

Adela a Viktor Vinczeovci oslávili včera 3. výročie svadby. No nie tej, ktorú sledovalo celé Slovensko, ale tej utajenej. Deň pred veľkou oslavou v kaštieli v Tomášove sa totiž dvojica v tichosti zobrala v kostolíku v mestečku neďaleko Bratislavy - vo Svätom Jure.

Galéria: Svadobný deň Adely a Viktora Vinczeovcov

Doposiaľ však verejnosť videla len zábery z oficiálneho svadobného dňa. Až po troch rokoch sa Viktor so svojimi sledovateľmi podelil aj o nikdy nezverejnené fotky z utajeného obradu. Ten sa konal v spoločnosti len hŕstky najbližších a nevesta si dokonca nerobila ani ťažkú hlavu s účesom. 

„Takto pred tromi rokmi som sa stal manželom. 9. 6. 2017 popoludní sme mali vo Svätom Jure našu prvú, „neverejnú“ svadbu,“ rozpísal sa Viktor. A zverejnil aj zložité manévre, ktoré obradu predchádzali. „Ráno som musel ísť na otočku do Galanty, lebo mi chýbal rodný list. Medzitým Adelku skrčenú na zadnom sedadle prepašoval sused z garáže našej bytovky (ďakujeme Maťovi),“ prezradil Vincze.


ONLINE Banášovej svadba: Šokovaní hostia... a nechýba ani jej miláčik!


„Len v kruhu najbližšej rodiny nás zosobášil v evanjelickom kostole skvelý a charizmatický Michal Koreň. Večer sme sa presunuli do tomášovského kaštieľa a na druhý deň rozbehli najlepší žúr našich životov,“ napísal markizák, ktorý tvrdí, že aj po troch rokoch platí to isté. 

„Som mužom ženy, ktorá nečaká, že ju budem robiť šťastnou a ani ja to nečakám od nej. Za to si je zodpovedný každý sám, aj preto nám je spolu dobre. Neplytváme zažitými frázami, že rodina je základ, ani že manželstvo je zmyslom života. Lebo základom a zmyslom nášho života je život sám. A zatiaľ je perfektný taký, aký je. Sme zaň, aj za dnešný deň, veľmi vďační,“ dodal. Dvojici k výročiu gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takto pred tromi rokmi som sa stal manželom. 9.6.2017 popoludní sme mali vo Svätom Jure našu prvú, “neverejnú” svadbu. Ráno som musel ísť naotočku do Galanty, lebo mi chýbal rodný list. Paparazzi moje prenasledovanie vzdal na výjazde z Bratislavy a medzitým Adelku skrčenú na zadnom sedadle prepašoval sused z garáže našej bytovky (ďakujeme Maťovi Mercovi). Len v kruhu najbližšej rodiny nás zosobášil v evanjelickom kostole skvelý a charizmatický Michal Koreň. Keď sme si štrngali druhým pohárom vína už ako zosobášený pár, mi prišla správa od bulvárneho fotografa zaparkovaného pred naším bratislavským bytom, či neviem kedy presne Adelka odíde z domu, lebo “máme informáciu, že okolo druhej”. . Večer sme sa presunuli do tomášovského kaštieľa a na druhý deň rozbehli najlepší žúr našich životov...A aj po troch rokoch platí to isté: . Som mužom ženy, ktorá nečaká, že ju budem robiť šťastnou a ani ja to nečakám od nej. Za to si je zodpovedný každý sám, aj preto nám je spolu dobre. Neplytváme zažitými frázami, že rodina je základ, ani že manželstvo je zmyslom života. Lebo základom a zmyslom nášho života, je život sám. A zatiaľ je perfektný taký, aký je. Sme zaň, aj za dnešný deň, veľmi vďační. #vinczeovci

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu