Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dcéra Jozefa Vajdu ukázala sexi FOTO: Odvážna bielizeň a mega nálož vo výstrihu!

Dcéra Jozefa Vajdu je poriadna sexica! Zobraziť galériu (4)
Dcéra Jozefa Vajdu je poriadna sexica!

BRATISLAVA - O dcére Jozefa Vajdu (64) sa toho veľa nehovorí. Verejnosti je viac známa jeho neter Petra Vajdová. Pozornosť, ktorej sa herečke v posledných rokoch dostalo, by si s ňou však jej sesternica Lea zrejme nevymenila. Aj napriek tomu, že k umeleckej branži má tiež mimoriadne blízko, najnovšie dcéra populárneho divadelníka zaujala čímsi úplne iným!

O jedinej dcére Jozefa Vajdu sa naposledy hovorilo v čase, kedy si za manžela vzala Mateja Klima, brata známeho fotografa Jakuba Klima. Svojmu zákonitému potom o niečo neskôr na svet priviedla spoločnú dcérku Elle. Šoubiznisu sa však úplne nevyhla. 

Galéria: Lea Klimov Vajdová a Jozef Vajda
Len pár rokov dozadu pracovala ako dramaturgička jojkárskeho seriálu Čert nikdy nespí, vďaka ktorému sa jej vôbec prvýkrát splnilo želanie spolupracovať so svojím slávnym otcom. Rožky však nikdy nevystrkovala a viac-menej sa neobjavuje ani na rôznych večierkoch či šoubiznisových spoločenských akciách. 

Aktívnejšia je na sociálnych sieťach. Jej účet na Instagrame prázdnotou rozhodne nezýva a okrem fotografií s dcérkou sa nehanbí zverejniť amo nejaké tie "selfie". A veru, občas sa je na čo pozerať. Jeden z jej posledných záberov bol naozaj horúci, 

Lea Vajdová zverejnila takýto šteklivý záber.
Zobraziť galériu (4)
Lea Vajdová zverejnila takýto šteklivý záber.  (Zdroj: Instagram L.K.V.)

Lea sa na svojom profile ukázala v sexi čipkovanom tope s hlbokým výstrihom a hoci na Instagrame nemá veľa sledovateľov, určite potešila oko nejedného muža. Zvršok mal totiž naozaj hlboký výstrih, do ktorého Vajdová doslova naložila svoje bujné prednosti. Vedeli ste, že dcéra obľúbeného herca je takáto šupa? 

Viac o téme: Jozef VajdaLea Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu