Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Meghan sa pustila do Kate a kráľovskej rodiny: Mali dvojitý meter, pre mňa TOTO nikdy nerobili!

Vojvodkyňa Kate bola vraj prvá, ktorej bol elixír z byliniek na pleť ponúknutý na skúšku a odporučila ho Meghan Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Kate bola vraj prvá, ktorej bol elixír z byliniek na pleť ponúknutý na skúšku a odporučila ho Meghan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Len nedávno sa princ Harry (35) a Meghan (38) rozhodli, že nadobro prestanú komunikovať s niektorými britskými denníkmi a udelili im drsnú stopku. Dvojica toto rozhodnutie, samozrejme, akosi opäť neprekonzultovala so zvyškom kráľovskej rodiny, ktorá zostala v patričnom šoku. Rozhorčená Meghan však na to vraj mala pádny dôvod a ten sa týka najmä jej švagrinej Kate (38).

V zahraničných periodikách sa aktuálne objavili informácie, že odchod z kráľovskej rodiny i skoncovanie s médiami majú jedného spoločného menovateľa. A síce Kate, manželku princa Williama, ktorá je v Británii oveľa populárnejšia, než jej švagriná. Zdroj blízky Meghan uviedol, že s obomi vojvodkyňami bolo zaobchádzané úplne odlišne, čo Harry aj matka jeho synčeka pokladali za veľkú nespravodlivosť. 

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote
„Povedala, že každý presne vedel, ako sa Harry cítil v súvislosti s britskými médiami. Keby bola Kate kritizovaná, nikto by s tým nesúhlasil. Meghan povedala priateľom, že palác uprednostňoval Kate a zaútočil by na bulvár v Spojenom kráľovstve, ak by sa neustále pokúšali očierniť jej meno," vyjadril sa spomínaný zdroj blízky Meghan, podľa ktorého mala niekdajšia herečka cítiť veľkú krivdu, keďže pre zachovnie dobrého mena Williama a Catherine vraj palác robil aj nemožné, no ona a Harry sa museli chrániť len vlastnými silami. 

Viac o téme: Vojvodkyňa KateHarry a Meghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu