Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pomsta prírode: Wortex nahá v poli s frajerom.... VIDEO Oni fakt sexujú pred ľudmi?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram A.W.)

BRATISLAVA - Dlho o nej bolo akosi ticho a keďže Bratislavské módne dni sa kvôli koronavírusu počas tejto sezóny nekonajú, útok na zdravý rozum a slušné mravy spustila aspoň prostredníctvom Instagramu. Reč je o Alex Wortex, influencerke, o ktorej si človek po každom výstupe povie, že ďalej zájsť už nemôže. Ale ako sa ukazuje... môže.

Brunetka, ktorá sa postarala už o niekoľko škandálov, na svojej socálnej sieti zverejnila ďalší skvost. Alex rada šokuje, a hoci väčšim prekvapením by bolo, ak by sa aspoň raz obliekla a správala normálne, ona to opäť zobrala z opačného konca. Aktuálne sa so svojím frajerom vybrala do poľa, kde odhodila oblečenie a nakrútili spoločné video, ktoré je tak cez čiaru, že sa dá vysvetliť iba ako drsná pomsta prírode za koronavírus. 

Galéria: Alex Wortex
Pomsta prírode: Wortex nahá v poli s frajerom.... VIDEO Oni fakt sexujú pred ľudmi?! (Zdroj: Instagram A.W.)

Alex odhodila oblečenie, teda minimálne jeho vrchnú časť, a zábava sa mohla začať. Už po prvých záberoch bolo jasné, že pokiaľ influencerka nedostane akútnu alergickú reakciu na repku, nevinné pole sa  záchrany nedočká. Onedlho sa k influencerke pridal aj jej milý. Ten k nej pristúpil zozadu a podľa rytmických pohybov to vyzeralo tak, že sa medzi kvetmi súcimi na zvednutie spoločne vrhli na vlastný druh opeľovania. 

„Už si niekedy tr**al v repke? A ako sa ti to páči? Máme krásny výhľad. Aj ľudia majú na nás krásny výhľad. No poď," nabádala Alex svojho frajera. Ten je zrejme z rovnakého cesta ako ona. „Pozri ako sa pozerajú," smial sa a ukazoval na okoloidúcich, ktorí v tom momente zrejme prekonali minimálne štyri infarkty. 

V momente, kedy frajer influencerky odstúpil, bolo našťastie na videu vidno, že zips na nohaviciach mal zapnutý, verejnosť okolo však nemala toľko šťastia, aby si tento detail všimla. Samozrejme, podivnej dvojici prišla celá táto situácia mimoriadne vtipná. „Točenie porníčka medzi žltými rastlinkami," smiala sa Alex, pri ktorej by sa ale už zrejme nikto nečudoval, keby sa s ľuďmi podelila aj o video s reálnou súložou, pričom dôrazne upozorňujeme, že tento dovetok neslúži ako výzva. 

 

Viac o téme: Alex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu