Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

HALELUJA! Vulgárna Weiterova dcéra šokovala: Ani holý zadok, ani bradavky... FOTO Nikola, konečne vyzeráš ako dáma!

Dcéra Otta Weitera šokovala! Zobraziť galériu (5)
Dcéra Otta Weitera šokovala! (Zdroj: Instagram N.W.)

LAS VEGAS - Nikola Weiterová (29) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka svojmu otcovi, repeťákovi Ottovi Weiterovi (64). Medzi ním a jeho dcérou to niekoľkokrát poriadne škrípalo, na ich vzťahoch zrejme nepridal ani spôsob, akým sa fitnesska rada prezentuje. To, čo posledné roky dokazuje, totiž veľmi okolo športu nešlo a viac ako stotisíc fanúšikov na Instagrame zrejme nemá len vďaka tomu, že kedysi ako bikini fitnesska zožala niekoľko profesijných úspechov...

Nikola už pomerne dlho zdržiava za veľkou mlákou a žije si svoj veľký americký sen. O tom, čím konkrétne si zarába na živobytie, sa diskutovalo už niekoľkokrát, pracovala napríklad aj ako barová tanečnica vo vychytenom z nočnom klube a aby toho nebolo málo, fotografiami v erotických outfitoch živila svoj profil na Instagrame.

Galéria: Nikola Weiterová
Niet sa preto čo čudovať, že jej známy tatko na dcérenku nebol práve pyšný. Predsa len, dostať trofej za bikini fitness je o čosi iné ocenenie ako výplata za trasenie polonahým zadkom. Práve ten je väčšinou je podstatnou súčasťou fotografií, ktoré Nikola rada zverejňuje. A pokiaľ nie zadok, rada sa pochváli aspoň silikónmi a ako zlatý klinec pridá pózu a výraz pripomínajúce dievčatá z portálov pre dospelých.

Na Instagrame Weiterovej sa to len tak hemží podobne provokatívnymi zábermi.
Zobraziť galériu (5)
Na Instagrame Weiterovej sa to len tak hemží podobne provokatívnymi zábermi.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Nikola rada ukazuje svoje vyšportované pozadie.
Zobraziť galériu (5)
Nikola rada ukazuje svoje vyšportované pozadie.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Tie najpopulárnejšie sú však dnes vďaka koronavírusu prístupné zdarma, a tak sa brunetka musela poobzerať po inom spôsobe, ako zaujať. Najnovšie šokovala záberom, aký sa u nej len tak nevidí. Vulgárne kúsky oblečenia vymenila za, na jej pomery, celkom slušný outfit, v ktorom by sa mohla predstaviť aj nádejnej svokre bez rizika, že by starú pani trafil šľak.

Tentokrát Weiterova dcéra prekvapila a stavila na trendy dievčenský outfit.
Zobraziť galériu (5)
Tentokrát Weiterova dcéra prekvapila a stavila na trendy dievčenský outfit.  (Zdroj: Instagram N.W.)

Úsporne a často priam vulgárne kúsky nahradila klasickými džínsovými šortkami a krátkou blúzkou a konečne vyzerá ako dáma na úrovni. K tomu všetkému pridala trendy klobúčik a, voilá, krásny letný look bol na svete. Nikola, vyzeráš super a takto ti to sekne oveľa viac!

Viac o téme: Nikola WeiterováOtto Weiter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu