Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Twiinska Daniela Nízlová zverejnila najintímnejšie FOTO: Záber s Lindou krátko po pôrode!

Daniela Nízlová s dcérkou Lindou Zobraziť galériu (9)
Daniela Nízlová s dcérkou Lindou (Zdroj: Instagram D.N.)

NEAPOL – Prešli takmer tri mesiace odvtedy, čo sa speváčka Daniela Nízlová (33) a futbalista Stano Lobotka (25) stali hrdými rodičmi malej princeznej Lindy. Dievčatko priviedla sexi Twiinska na svet v trenčianskej pôrodnici, no momentálne sú s maličkou jej rodičia uväznení v Taliansku. Tmavovláska si zaspomínala na moment, keď porodila a pochválila sa intímnym záberom s dievčatkom z pôrodnice.

Speváčka z dua Twiins Daniela Nízlová sa pred takmer tromi mesiacmi stala po prvý raz mamou a svojmu partnerovi Stanovi Lobotkovi, s ktorým len pred pár dňami oslávili prvé výročie, priviedla na svet dcérku. Dievčatku vybrali meno Linda, čo znamená v preklade pekná a malej princeznej toto meno skutočne pristane.

Keďže sú speváčka a futbalista uväznení v Taliansku, ktoré predstavuje centrum nákazy koronavírusom, Daniela má kopec času venovať sa dcérke a tiež triediť fotky. A jednou rovno z pôrodnice sa pochválila na svojom instagramovom profile. Ide o doposiaľ najintímnejší záber Nízlovej s malou Lindou. „Práve si listujem v mobile fotky a našla som túto a vravím si, že sa s vami o ňu podelím. Prvá pusa hneď po pôrode a stále mám zimomriavky. O pár dní to už bude štvrť roka, čo nám táto princezná spríjemňuje život,“ napísala tmavovláska k dojímavej snímke s dcérkou.

Daniela Nízlová sa pochválila najintímnejším záberom s dcérkou priamo z pôrodnice.
Zobraziť galériu (9)
Daniela Nízlová sa pochválila najintímnejším záberom s dcérkou priamo z pôrodnice.  (Zdroj: Instagram D.N.)

Viac o téme: Daniela NízlováStano Lobotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu