Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vinczeovej FOTO z detstva: Táto »nepríčetne vyzerajúca osoba« je Adela!

Manžel Adely Vinczeovej, Viktor Vincze, zverejnil moderátorkinu fotku z detstva. Zobraziť galériu (5)
Manžel Adely Vinczeovej, Viktor Vincze, zverejnil moderátorkinu fotku z detstva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Počas karantény mnohí Slováci v rámci výzvy zverejňovali svoje fotky z detstva. Na sociálnej sieti sa v týchto dňoch objavil aj historický záber moderátorky Adely Vinczeovej (39), ktorý zverejnil jej manžel Viktor Vincze (29). A okomentoval ju vskutku zaujímavo - Aha, táto nepríčetne vyzerajúca osoba je Adela!

Moderátor fotku svojej manželky nezverejnil v rámci spomínanej výzvy, ale chcel ňou upozorniť na Deň učiteľov. „Túto svedomitú žiačku som včera naučil, že keď si pozeráš na Instagrame stories a držíš palec na displeji, tak si nemusíš nakloniť celý mobil, aby si si prečítala text pod tým palcom,“ napísal v úvode svojho popisu k fotke. A potom, v rámci žartu, chŕlil zo seba jednu úprimnú vetu za druhou.

Galéria: Adela Vinczeová v Chartshow

Svoju manželku označil nepríčetne vyzerajúcou osobou či odutou pa-princeznou. „Každý sme niekomu učiteľom a niekto nám. No vďaka tým skutočným aj z takto nepríčetne vyzerajúcej osoby vyrástol môj najobľúbenejší jedinec. Lebo úprimne? Ja by som s touto odutou pa-princeznou (keďže na tejto fotke sa údajne hrá na princeznú) na základke nehral ani fľašu,“ napísal narovinu Vincze.

„V súčasnosti sa zas ja učím od nej. Je špičkovým pedagógom. Keďže pre vás veľa instagramujem, občas mi hovorí - ‚Vezmem ti ten mobil a vrátim ti ho na konci školského roka!‘ Dnes je deň učiteľov. Možno teraz učíte deti doma tak, ako ja a zisťujete, čo toto povolanie obnáša. Verím, že po korona situácii im budeme venovať viac ako potlesk na balkóne,“ ukončil svoju myšlienku Vincze.

Adela má na zábere obrovskú gumičku vo vlasoch, na krku zavesenú medailu za lyžovanie a výraz bez akejkoľvek emócie. Každý z nás má fotku z detstva, na ktorej sa dnes zabáva a táto bez pochýb patrí k tým, ktoré zas vyčaria úsmev na tvári známej moderátorke. Pozrite na ňu, nie je zlatá?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Túto svedomitú žiačku som včera naučil, že keď si pozeráš na instagrame stories a držíš palec na displeji, tak si nemusíš nakloniť celý mobil, aby si si prečítala text pod tým palcom. Každý sme niekomu učiteľom a niekto nám. No vďaka tým skutočným aj z takto nepríčetne vyzerajúcej osoby vyrástol môj najobľúbenejší jedinec. Lebo úprimne? Ja by som s touto odutou “pa-princeznou“ (keďže na tejto fotke sa údajne hrá na princeznú) na základke nehral ani fľašu. V súčasnosti sa zas ja učím od nej. Je špičkovým pedagógom. Keďže pre vás veľa instagramujem, občas mi hovorí – „Vezmem ti ten mobil a vrátim ti ho na konci školského roka!“ Dnes je deň učiteľov. Možno teraz učíte deti doma tak ako ja a zisťujete, čo toto povolanie obnáša. Ak máte na Vašich učiteľov kontakt, ozvite sa im, ak nemáte, napíšte sem, ktorý pedagóg Vám zmenil život a prečo. Verím, že po korona situácií im budeme venovať viac ako potlesk na balkóne. . #denucitelov #teachersday #princeznaSLyziarskouMedialouNakrku

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

 

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu