Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Šialená výzva počas karantény: Pallová len v paplóne, Cibulkovej značkový pes a Mikloško? Ten sa musel rovno zblázniť!

Vankúšová výzva baví internet Zobraziť galériu (4)
Vankúšová výzva baví internet (Zdroj: Ján Zemiar, Peter Korček)

BRATISLAVA - Počas domácej karantény mnohí z nás hľadajú zábavu aj na sociálnych sieťach, kde v poslednom čase kolujú rôzne výzvy. Do jednej z nich sa zapojili aj slovenské celebrity, aby sa pochválili svojimi... vankúšmi?

Známym tváram sa totiž zapáčila takzvaná pillowchallenge, alebo vankúšová výzva. Jej cieľom je vytvoriť si sexi šaty z vankúša a opasku a samozrejme, pridať doplnky, akoby ste sa chystali v šialenom outfite naozaj vyraziť do ulíc. Na sociálnych sieťach tak môžete naraziť na kreácie napríklad Márie Zelinovej, sexice Mirky Fabušovej alebo modelky Zuzany Kollárovej.

Galéria: Slovenské celebrity prepadli vankúšovej výzve

 

Recesia aj luxus

Výzva nedala spať ani celebritnej lekárke Alene Pallovej (40). Ako už je u nej zvykom, jej model musel vyzerať honosne, a tak namiesto vankúša použila rovno paplón, z ktorého si vytvorila hotovú róbu. Nechýbal vysoký rozparok odhaľujúci nohy a drahé lodičky. Pallová sa cvakla priamo vo svojej prepychovej spálni.

Alena Pallová ukázala nielen kreativitu, ale aj luxusnú spálňu.
Zobraziť galériu (4)
Alena Pallová ukázala nielen kreativitu, ale aj luxusnú spálňu.  (Zdroj: Instagram)

Výzvu si vyskúšala aj bývalá tenistka Dominika Cibulková (30). Tá je vo vysokom štádiu tehotenstva a zdá sa, že rastúce bruško jej poriadne skomplikovalo situáciu. Dominiku to však od zábavy neodradilo a rozhodla sa, že keď nemôže ona, odfotí aspoň svojho psa. Okolo domáceho miláčika tak obmotala vankúš a keďže si blondínka potrpí na luxus, chlpáča zvečnila na drahej značkovej deke.

Štvornohý miláčik Dominiky Cibulkovej.
Zobraziť galériu (4)
Štvornohý miláčik Dominiky Cibulkovej.  (Zdroj: Instagram)

Odvážne fotografie kolujúce internetom si všimol aj slovenský návrhár Fero Mikloško. Výzva sa mu zapáčila a rozhodol sa ukázať nielen svoje dizajnérske schopnosti, ale aj zmysel pre humor. „Koluje tu nejaká challenge pillow! A zas ma nik nevyzval! O čo som horší? Sám si zrobím,” napísal Fero a svoje "vyhrážky" následne splnil. Na tento záber uznávaného návrhára budeme asi ešte dlho spomínať.

Ako sa s výzvou popasovali ostatné celebrity, môžete vidieť v našej galérii vyššie.

Fero Mikloško na nomináciu nečakal a predviedol svoj výtvor aj s podpätkami.
Zobraziť galériu (4)
Fero Mikloško na nomináciu nečakal a predviedol svoj výtvor aj s podpätkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dominika CibulkováAlena PallováFero Mikloško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu