Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Karanténa kvôli koronavírusu: Moderátora televíznych novín stiahli z vysielania!

Romana Šebrleho stiahli z Hlavných správ. Zobraziť galériu (4)
Romana Šebrleho stiahli z Hlavných správ. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Koronavírus je vo svete čoraz väčším strašiakom. U našich západných susedov je potvrdených už 6 prípadov. A najnovšie sa nákaza dotkla aj televízií. Po Nove, ktorá zastavila natáčanie seriálu Ulica, stiahla Prima z vysielania svojho moderátora (45) televíznych novín. Je v karanténe!

Celý svet je aktuálne v strachu z rozmáhajúceho sa koronavírusu. U našich západných susedov je už potvrdených 6 prípadov, a tak sa nie je čomu čudovať, že tam čoraz viac dbajú na preventívne opatrenia. Tie sa aktuálne dotkli aj moderátora Veľkých správ FTV Prima Romana Šebrleho.


Natáčanie obľúbeného českého seriálu zrušené: Hrozba koronavírusu u jednej z herečiek!


Televízia ho stiahla z vysielania a poslala do karantény. Niekdajší úspešný desaťbojár bol totiž cez víkend na biatlonových pretekoch v talianskom lyžiarskom stredisku Antholz Anterselva, kde sa potvrdila nákaza týmto vírusom. Prima preto nenechala nič na náhodu a moderátora okamžite preventívne odstavila. 

„Roman Šebrle návrat z Talianska oznámil svojmu zamestnávateľovi, na jeho odporúčanie skontaktoval hygienickú stanicu a riadil sa príslušnými pokynmi,“ uviedla pre Blesk televízia Prima. „V záujme ochrany zdravia a bezpečnosti našich zamestnancov a spolupracovníkov sme sa rozhodli prijať patričné opatrenia, jedným z nich je aj rozhodnutie, že sa Roman Šebrle do odvolania nebude podieľať na vysielaní Veľkých správ,“ dodala hovorkyňa.

Snáď ide len o preventívne opatrenia a nákaza sa nepotvrdí, no koronavírus značne skomplikoval fungovanie aj inej českej televízie. Konkurenčná Nova totiž musela nedávno pozastaviť natáčanie seriálu Ulica, tiež kvôli návratu jednej z herečiek z Talianska. 

Viac o téme: Roman Šebrle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu