Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V JOJ-ke majú pod stolom letný mód, v Markíze sa vyzúvajú: Mária, schováš tie topánky!

Televízne spravodajstvo Zobraziť galériu (4)
Televízne spravodajstvo (Zdroj: Instagram/TV Markíza)

BRATISLAVA - Letné horúčavy komplikujú život mnohým. A výnimkou nie sú ani moderátori večerného spravodajstva dvoch najväčších konkurentov - JOJ-ky a Markízy. V štúdiu, kde na nich svietia ešte aj reflektory vytvárajúce obrovské teplo, sa cítia ako v saune, a tak sa snažia si moderovanie aspoň trochu spríjemniť.

Len nedávno sa na svojom Instagrame pochválila moderátorka Lucia Barmošová záberom zo štúdia i fotkou s kolegom Adamom Zavřelom. Na oboch je zreteľne vidieť, že dvojica si spríjemňuje vysielanie. Na obraze totiž musia vyzerať uhladene a seriózne, no sedieť v kostýmčeku a obleku v štúdiu, kde je poriadne teplo, nie je práve med lízať. A tak sa jojkárski moderátori rozhodli byť uhladení len od pása nahor. Spodok, ktorý je ukrytý pred zrakmi divákov za stolom, obliekajú do pohodlných krátkych nohavíc a tenisiek.

Lucia Barmošová s kolegom Adamom Zavřelom moderujú v kraťasoch. Tie však na obraze nie je vidieť.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Barmošová s kolegom Adamom Zavřelom moderujú v kraťasoch. Tie však na obraze nie je vidieť.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Obdobne si v stredu večerné vysielanie správ spríjemnila aj Mária Chreneková Pietrová. Hoci moderovala v priliehavých bielych šatách a ju aj a jej kolegu Jara Zápalu berie kamera mnohokrát aj od kolien, nemôžu si kraťasy dovoliť. Čo si však dovoliť mohla je, že sa vyzula. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej lodičky nezohrávali úlohu na obrazu. Mária ich totiž dala na také miesto, kde ich divák mohol pokojne vidieť. Kým na začiatku správ ich ešte mala na nohách, zdá sa, že po uvedení reportáže o Jozefovi Májskom, kedy stála, ich radšej odložila bokom.

Vysielanie začala Mária Chreneková Pietrová ešte obutá.
Zobraziť galériu (4)
Vysielanie začala Mária Chreneková Pietrová ešte obutá.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Jaro ZápalaLucia BarmošováMária Chreneková PietrováAdam Zavřel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu