Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Natáčanie obľúbeného českého seriálu zrušené: Hrozba koronavírusu u jednej z herečiek!

Kvôli koronavírusu zrušili natáčanie seriálu! Zobraziť galériu (5)
Kvôli koronavírusu zrušili natáčanie seriálu! (Zdroj: Instagram/Pixabay)

PRAHA – Koronavírus ohrozuje čoraz viac ľudí. Najnovšie sa objavili potvrdené prípady aj u našich susedov v Čechách. Tvorcovia obľúbeného seriálu Ulice, ktorý sa nakrúca už dlhých 15 rokov, urobili opatrenia. Jedna z herečiek sa totiž vrátila z dovolenky v postihnutej oblasti a teda predstavuje potenciálnu hrozbu. Štáb nechce vystaviť ostatných možnému riziku, a tak zrušili nakrúcanie!

Keď sa jedna z herečiek vybrala na dovolenku do Talianska, ani len netušila, že po jej návrate sa kvôli nej zruší natáčanie seriálu. Podľa informácií Blesku má ísť o Elišku Hanušovú. Brunetka v seriáli stvárňuje plachú študentku fotografie Báru Klímovú. Tvorcovia, podľa informácií portálu idnes.cz, sa rozhodli v záujme bezpečnosti ostatných hercov a členov štábu zrušiť pondelkové nakrúcanie. 

Eliška bola totiž na dovolenke v Taliansku aj so svojím priateľom a práve na ostrovnej čižme „zúri“ koronavírus. Toho sa ľudia obávajú ako čert kríža a v mnohých oblastiach vykupujú potraviny a lieky. Keďže spomínaná herečka sa vrátila z vírusom postihnutej krajiny, môže predstavovať potenciálnu hrozbu a nositeľku vírusu.

Keďže spomínaná hrozba nie je žiadna sranda, produkcia apeluje aj na ostatných hercov a spolupracovníkov, že v prípade, ak sa vrátili z akéhokoľvek zasiahnutého miesta, aby ich o tom včas informovali. Kedy opäť budú natáčať a či skutočne môže byť herečka ohrozená koronavírusom, ukáže až čas. Ostáva však veriť, že je to len ochranné opatrenie a nič nehrozí Eliške, jej blízkym ani štábu.

Eliška Hanušová má predstavovať potenciálnu hrozbu.
Zobraziť galériu (5)
Eliška Hanušová má predstavovať potenciálnu hrozbu.  (Zdroj: Instagram E.H.)

Viac o téme: UliceEliška Hanušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu