Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nevera škandalóznej nevesty Lucie: Muž ju našiel polonahú s iným chlapom... Takmer ho trafil šľak!

Muž ju našiel polonahú s iným chlapom Zobraziť galériu (4)
Muž ju našiel polonahú s iným chlapom (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ajaj, tak tá si opäť zavarila! Už pomaly nie je dňa, čo by na povrch nevyplával nejaký škandál, o ktorý sa postarala markizácka nevesta Lucia zo šou Svadba na prvý pohľad. A teraz je to tu opäť. Do nepríčetna vytočila svojho muža, ktorý ju načapal polonahú s iným chlapom!

Najprv sa musel vyrovnať s pikantným videom a teraz zasa toto! V najnovšej časti, ktorá bude odvysielaná už vo štvrtok, začnú Lucia s Ivanom bývať v jednej domácnosti. Súčasťou novej etapy ich spoločného života sa stane aj kolaudačka, kedy do bytu prídu žúrovať aj kamaráti. Samozrejme, nebude núdza ani o alkohol, no zrejme aj vďaka nemu sa zábava vymkne spod kontroly.

Galéria: Lucia nemá s nahotou ani najmenší problém
Ivan totiž v náladičke padne do postele, kde zaspí, kým jeho polovička bude v obývačke ďalej pokračovať v párty režime so svojimi kamarátmi. Prebudenie mladoženáča však bude poriadne trpké, a to nielen vďaka nejakému tomu promile. „Bol som už aj unavený, aj spoločensky unavený, tak som išiel spať. Volal som Luciu k sebe, aby sa ukľudnila a že ideme spať, ukončíme večer. A proste odmietala, že nie, nie,” vyjadril sa Ivan.

To však pre neho nebolo ešte to najhoršie. „A ráno takisto nebola vedľa mňa. Videl som ju v obývačke na gauči, kde bola polonahá a vedľa nej bol nejaký kamoš,” povedal rozčarovaný ženích. „Či spolu niečo mali, neviem,” zamýšľal sa napriek tomu, že muž bol vraj oblečený. Celá situácia sa ho ale naozaj dotkla a poriadne ho vytočila. „Neviem, čo mi vysvetlí k tomuto. To je ako nevera,” krútil hlavou Luciin manžel. 

Ivan už zo svojej novej manželky až taký nadšený nie je.
Zobraziť galériu (4)
Ivan už zo svojej novej manželky až taký nadšený nie je.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lucia sa počas kolaudačky nevrátila do postele k svojmu zákonitému. Noc strávila so svojím kamarátom.
Zobraziť galériu (4)
Lucia sa počas kolaudačky nevrátila do postele k svojmu zákonitému. Noc strávila so svojím kamarátom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ivan najprv odišiel z domu, pretože to potreboval rozdýchať a podľa vlastných slov nevedel, čo ďalej. Celá vec ho zamrzela o to viac, že sa začali zbližovať. Plavovlásku po návrate do svojho bytu s celou vecou konfrontoval. Tá si z toho najprv ťažkú hlavu nerobila a skrátka mu vysvetlila, že pri ňom spať nechcela, pretože chrápal. „Opil si sa, chrápal si, nemala som náladu si k tebe ľahnúť,” odvetila mu na jeho výčitky. 

Ivan sa však poriadne rozšupol a na svoju zákonitú spustil vlnu hnevu, dokonca sa vyjadril, že mal náladu dotyčného muža chytiť a vyhodiť cez okno. Ako to celé dopadne, sa dozviete už vo štvrtok večer na Markíze! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu