Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markíza zverejnila prvú moderátorku Superstar: Ľudia v šoku... Preboha, len to nie!

Markíza zverejnila prvú moderátorku Superstar! Zobraziť galériu (4)
Markíza zverejnila prvú moderátorku Superstar! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už o pár dní to opäť vypukne a na obrazovky sa dostane ďalšia séria Česko-Slovenskej Superstar. Markíza aktuálne odhalila jej prvú moderátorku, no väčšina divákov zostala v šoku. Ide totiž o ženu, ktorá má s moderovaním minimálne skúsenosti a živí sa modelingom - reč je o topmodelke Alexandre Gachulincovej (29)!

Tá síce vo svete žne obrovské úspechy, no do povedomia domácej verejnosti sa dostala vďaka účasti v poslednej sérii šou Tvoja tvár znie povedome. Zrejme práve tam si naklonila vedenie natoľko, že sa jej rozhodli zveriť samostatnú reláciu. Divákov však nebude sprevádzať vysielaním v televízii, pod palcom bude mať šou Superstar X-tra.

Galéria: Alexandra Gachulincová
Ide o obdobný formát, aký ešte prednedávnom v súvislosti s Farmou moderoval Martin Šmahel. Ako sa dalo očakávať, reakcie na novú moderátorku sú skutočne rôznorodé. Samozrejme, našli sa aj ľudia, ktorým bola Saša sympatická už v Tvári a krásku podporujú, ďalší však až takí pozitívni nie sú. Plavovláska sa podľa nich na post moderátorky absolútne nehodí a jej výberom zostali absolútne šokovaní. 

Saša Gachulincová je moderátorkou novej Superstar X-tra
Zobraziť galériu (4)
Saša Gachulincová je moderátorkou novej Superstar X-tra  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Markíza zverejnila prvú moderátorku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Arogantná, nevychovaná, ironická. Dopadli sme. Dovidenia sledovanosť,” myslí si o tomto kroku pani Lenka. „Nieže by som mala proti nej niečo, ale ona nie je moderátorka. Pohybuje sa v inej oblasti, tak nech je tam. Hneď viem, že toto pozerať nebudem,” napísala  istá Jarmila. Treba však dodať, že takéto slová padajú pri každej nečakanej novinke a diváci si väčšinou formát aj tak pozrú. 

„Preboha, len to nie. Saša sa už predviedla, keď bola v relácii Dobre vedieť, tak toto Markíza zabila,” reagovala fanúšička na nedávno odvysielanú reláciu, keď na adresu Alexandry padlo mnoho negatívnych komentárov. Ďalšia diváčka to napokon uzavrela takto: „No toto je už len výhra. Moderátor bude hodnotiť spevákov, modelka bude moderovať. Pecka.” 

Určite však vopred netreba hádzať flintu do žita. Saša možno nakoniec presvedčí a práve vďaka svojej výrečnosti a spontánnosti sa stane naozaj skvelou moderátorkou. 

Viac o téme: Česko-Slovenská Superstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu