Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúca tvár v Novinách na Jojke: TOTO má byť náhrada za Kmotríkovú?!

V štúdiu Novín televízie Joj sa objavil šokujúci moderátor. Zobraziť galériu (6)
V štúdiu Novín televízie Joj sa objavil šokujúci moderátor.

BRATISLAVA - Prvú januárovú nedeľu sa s obrazovkami televízie Joj navždy rozlúčila ich dlhoročná stálica Adriana Kmotríková. Doposiaľ ju na kresle moderátora v spravodajskej relácii Noviny nikto nenahradil. Aktuálne sa však zdá, že sa našiel horúci kandidát - známy hudobník Ondrej Kandráč!

Ide, samozrejme, len o srandu! Dnes večer totiž Jojka odvysiela špeciál relácie Všetko čo mám rád venovaný práve primášovi Kandráčovcov. A pri tejto príležitosti si hudobník na chvíľu odskočil od huslí a koncertovania a vyskúšal si moderovanie v spravodajskom štúdiu. Do moderátorského kresla si sadol v rámci nakrúcania dokrútky. 


FOTO Kmotríková poslednýkrát vysielala: Po vyše 15 rokoch definitivíny KONIEC!


Aktuálne vydanie relácie dokonca bude niesť aj Ondrejovo meno - Všetko čo má Ondrej rád. „V tomto špeciáli moje pozvanie prijali členovia kapely Čechomor - Karel Holas a Franta Černý. Historky z kňazského pôsobenia vyrozprával aj kňaz o. Peter Iľko. Povestnou čerešničkou na torte bolo vystúpenie frontmana kapely Desmod – Mária Kulyho Kollára,“ prezradil Kandráč.

„Všetko sú to super ľudia a priatelia. Keďže Peter Iľko sa raz vyjadril, že by si ma vedel predstaviť ako moderátora správ, u nás v JOJ sme mu ukázali, že možné je naozaj všetko,“ vysvetlil Ondrej so smiechom. Tak schválne, pristalo by mu to za spravodajským pultíkom?

Ondrej Kandráč si vyskúšal úlohu moderátora Novín Tv Joj.
Zobraziť galériu (6)
Ondrej Kandráč si vyskúšal úlohu moderátora Novín Tv Joj.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Všetko čo mám rádOndrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu