Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kontroverzná exfarmárka porodila: Syn dostal tradičné meno… Také dnes už bábätká nedostávajú!

Exfarmárka Gabriela Bullová sa stala trojnásobnou mamou. Zobraziť galériu (9)
Exfarmárka Gabriela Bullová sa stala trojnásobnou mamou. (Zdroj: Instagram G.B.)

GALANTA - Koncom roka 2019 sa zasnúbila a vo februári oznámila tehotenstvo! Účastníčka druhej série markizáckej reality šou Farma Gabriela Bullová (37) má veľký dôvod na radosť. V týchto dňoch sa z nej totiž stala trojnásobná mamička. Chlapček sa narodil v galantskej nemocnici a dostal tradičné slovenské meno!

Gabriela Bullová sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012 ako jedna zo súťažiacich druhej série markizáckej Farmy. Už tam svojím správaním spôsobovala rozruch. No ešte väčší sa jej podarilo narobiť, keď sa na verejnosť dostala informácia, že sa živí ako domina.

Galéria: Exfarmárka Gabriela Bullová

Niet preto divu, že mnohých prekvapilo, keď sa na sociálnej sieti Instagram začala chváliť zaľúbenými fotkami s istým Ladislavom. No zdá sa, že Gabika našla svoju osudovú lásku. Koncom roka 2019 ju totiž potetovaný fešák požiadal o ruku a vo februári dvojica oznámila tehotenstvo.


Ďalšia exmarkizáčka sa pochválila radostnou správou: Bude z nej trojnásobná mama!


No a už je z plavovlásky trojnásobná mama. K synovi Giuliovi a dcére Nine pribudol v stredu synček. Bábätko sa narodilo v galantskej nemocnici a rodičia mu dali tradičné slovenské meno. „Všetkým, čo nám silno palce držali, oznamujeme, že dňa 9. 9. 2020 o 12:31 hod. sa nám narodilo naše vytúžené dieťatko, syn Lacko,“ napísala k záberu malého pokladu Gabriela. 

A podelila sa aj o presné miery drobca. „Meria 50 cm, váži 3350 g,“ napísala. Chlapček dostal meno po otcovi Ladislavovi a hoci nie je práve horúcim hitom medzi súčasnými mamičkami, je pekné, že sú stále ženy, ktoré nezabúdajú ani na klasické slovenské mená. 

Kontroverzná exfarmárka porodila: Syn
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram G.B.)

Viac o téme: FarmaGabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu