Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pyšná Majtánová ukázala dcéru: Wau... Je úplne iná, ako ostatné dvadsiatničky!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (7)
Karin Majtánová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Temperamentná Karin Majtánová (45) je pyšnou dvojnásobnou mamičkou, ktorá je na svoje ratolesti patrične hrdá. Staršia Kajka (23) už síce prekročila prah dvadsiatky, no ani zďaleka sa nedá hovoriť o tom, že by si užívala mladosť rovnako ako jej rovesníci. Je totiž úplne iná ako dievčatá v jej veku. No veď presvedčte sa sami!

Náš fotograf zachytil moderátorku na premiére rozprávky Zakliate pierko, kam prišla aj v spoločnosti spomínanej dcéry, ktorá sa podobných spoločenských udalostí často nezúčastňuje. Obe dievčatá sršali dobrou náladou, prišiel aj tmavovláskin mladší syn Samko a partner Peter, no keďže sa im nepodarilo "vychytať" sedadlá vedľa seba, Karin si film vychutnala práve s Kajkou. 

„Bolo to úžasné, veľmi sme sa tešili, že môžeme ísť všetci spolu. Trošku si oddýchnuť od toho vianočného zhonu a stresu, vypnúť hlavy a stráviť príjemný večer,” prezradila nám tmavovláska. Čo sa týka detí, film vraj oslovil najmä jej dcéru, keďže Samko má rád niečo akčnejšie. „Mne sa táto rozprávka veľmi páčila a Karinke tiež, keďže ona je naozaj taká romantická detská duša,” povedala nám. 

Karin Majtánová s dcérou Karinkou.
Zobraziť galériu (7)
Karin Majtánová s dcérou Karinkou.  (Zdroj: CinemArt SK)

Prekvapením bola odpoveď na otázku, či to 23-ročnú Kaju neťahá skôr von s kamarátmi namiesto toho, aby vysedávala v kine s rodinou. „To vôbec, ja keby ju nevytiahnem von, ani nikam nejde. Radšej by sa doma učila,” smiala sa moderátorka, ktorá už pred časom hovorila, že jej staršie dieťa pubertálne správanie skôr obišlo. Nuž, dcéru, ktorá radšej sedí nad knihami ako v kluboch, jej bude zrejme závidieť nejeden rodič!

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu