Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zadaná moderátorka na dovolenke: V objatí hneď troch mužov!

Karin Majtánová zaujala svojou krásou v zahraničí. Zobraziť galériu (6)
Karin Majtánová zaujala svojou krásou v zahraničí. (Zdroj: Jan Zemiar)

SIDE - To, že Slovenky patria k najkrajším ženám vôbec, sa ukázalo už veľakrát. Najnovšie sa o tom presvedčila aj bývalá kráľovná krásy a moderátorka relácie Dámsky klub, Karin Majtánová (45). Tá počas dovolenky v Turecku doslova pútala pozornosť.

Od vtedy, čo si Karin Majtánová odniesla z národnej súťaže krásy titul najkrajšej Slovenky, pretieklo už veľa vody. Napriek tomu si brunetka stále udržiava mladistvý vzhľad a svojim úsmevom dokáže očariť nejedného muža. To sa jej stalo aj na nedávnej dovolenke v Turecku, kam sa vydala s naozaj parádnou partiou.

Karin Majtánová si takto zapózovala s mladíkmi na lodi v Turecku.
Zobraziť galériu (6)
Karin Majtánová si takto zapózovala s mladíkmi na lodi v Turecku.  (Zdroj: archív Topky.sk)

Turecko patrí do zoznamu jej obľúbených destinácií, a tak sa do známeho letoviska Side vrátila už po niekoľkýkrát. Spoločne s ďalšími približne deväťdesiatimi ženami si prišli užiť krásy, ktoré krajina ponúka, oddýchnuť si na známych plážach, a absolvovali aj niekoľko zaujímavých výletov.

A práve na jednom z nich sa moderátorka stala doslova stredobodom záujmu. A povedzme si rovno, obrovská skupina usmiatych Sloveniek určite upúta pohľad nejedného muža. Na výletnej lodi však Karin očarila troch miestnych mladíkov natoľko, že sa jej prihovorili a brunetku požiadali, aby sa s nimi vyfotila.

Karin Majtánová s partnerom Petrom.
Zobraziť galériu (6)
Karin Majtánová s partnerom Petrom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Bývalá misska a mama dvoch detí je už niekoľko rokov šťastne zadaná a s partnerom Petrom si výborne rozumejú. Napriek tomu však nevinnú prosbu fešákov neodmietla a na lodi si spoločne zapózovali.

Karin Majtánová v objatí hneď troch mladíkov.

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu