Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zmena na obrazovkách JOJ-ky: Vymenili obľúbeného glosátora... Nahradí ho TENTO muž?!

Na obrazovkách JOJ-ky došlo opäť k zmene. Zobraziť galériu (6)
Na obrazovkách JOJ-ky došlo opäť k zmene. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Keď do prezidentského kresla zasadala Zuzana Čaputová (46), do svojho tímu si vybrala tých najpovolanejších. Medzi nich patrí aj Marián Leško (65), ktorý sa pravidelne objavoval na obrazovkách televízie JOJ v relácii Sedem, kde spolu s ďalšími hosťami glosoval aktuálne dianie. Avšak, aby nedochádzalo k zámene jeho názorov s prezidentkinými, Kolibu opustil. Na jeho mieste neskôr diváci vídali Borisa Farkaša (65), no aj jeho pozíciu už zaujal niekto iný!

Divákov televízie JOJ čakalo včera prekvapenie. Obľúbená glosátorská relácia Sedem totiž nebola v zložení, na aké sú zvyknutí. Ako aj samotná televízia informovala, majú novú posilu.

Ešte koncom mája sa objavila informácia, že v šou končí Marián Leško, ktorého si vybrala prezidentka Slovenskej republiky do svojho tímu. „Bola by to kontaminácia, niektorí by mohli pripisovať moje vyjadrenia pani prezidentke. Byť nezávislým glosátorom a zároveň človekom v tíme pani prezidentky sa vylučuje. Aj keď som sa z večera do rána nestal iným človekom, nejde o zlučiteľné pozície,” vyjadril sa v tom čase Leško pre Denník N.

Kedysi bol súčasťou tímu Marián Leško, na ktorého miesto zasadol Boris Farkaš.
Zobraziť galériu (6)
Kedysi bol súčasťou tímu Marián Leško, na ktorého miesto zasadol Boris Farkaš.  (Zdroj: TV JOJ)

Na jeho miesto tak zasadol ostrieľaný herec Boris Farkaš, ktorý sa ukázal hneď v niekoľkých epizódach. Tá posledná však bola prekvapením, keďže sa v nej spomínaných glosátor neukázal a na jeho miesto zasadol niekto iný. Ide o dobre známeho Jána Snopka, ktorý sa kedysi objavoval aj v relácii konkurenčnej televízie, v markizáckom Dereši. Hostia Eleny Vacvalovej tak majú novú posilu, ktorú privítala skutočne trefne: „A po dlhom čase medzi nami opäť Ján Snopko. Povolali sme ho zo zálohy!“

Podľa našich infomrácií je aj Boris Farkaš jedným z glosátorov, ktorí sem-tam zaskakujú za členov pevnej zostavy. Na obrazovke bol však v poslednom čase dosť často, no v stredajšej epizóde ho vymenil Ján Snopko. Nahradí nadobro Farkaša? „Pán Ján Snopko sa stáva novou posilou tímu Sedem. Nejde však o náhradu za žiadneho z glosátorov," povedala pre topky.sk PR manažérka z televízie JOJ Katarína Gajdošíková.

Dobre známy glosátor Ján Snopko sa pripojil ako posila do relácie Sedem.
Zobraziť galériu (6)
Dobre známy glosátor Ján Snopko sa pripojil ako posila do relácie Sedem.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: SedemBoris FarkašJán Snopko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu