Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vtipný TRAPAS na obrazovkách JOJky: Diváci neverili vlastným očiam!

Televízii sa vo vysielaní podaril vtipný trapas. Zobraziť galériu (5)
Televízii sa vo vysielaní podaril vtipný trapas. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tesne pred predĺženým víkendom sa televízii JOJ podaril skutočne úsmevný kúsok. Do vysielania totiž omylom zaradili niečo, čo v tomto horúcom letnom počasí nikto nečakal. Divákov počas reklamného bloku prekvapila vianočná výzdoba.

Leto je už naozaj v plnom prúde, začali sa prázdniny a všetci si užívajú slnečné a teplé dni. Na zimné radovánky veru momentálne myslí asi len málokto. Minulý týždeň si však predsa len poniektorí chtiac-nechtiac zaspomínali na Vianoce. A to vďaka Jojke.

Vtipný TRAPAS na obrazovkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: mediaboom.sk)

Televízii sa totiž omylom podarilo na obraz vytiahnuť grafiku z Vianoc 2017. Na pár sekúnd tak obrazovky ovládli vetvičky ihličnanov a vianočné gule. Úsmevný trapas, na ktorý poukázal portál mediaboom.sk, sa stal, keď na Jojke bežala upútavka na film Ako básnici čakajú na zázrak. Českú klasiku totiž naposledy vysielali začiatkom roka 2018, keď bol súčasťou aj vianočný vizuál. A práve tento vizuál sa televízii podarilo omylom opäť nasadiť do vysielania.

Vtipný TRAPAS na obrazovkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: mediaboom.sk)

Diváci, ktorí televízny spot videli, sa uprostred leta nestačili čudovať. Zdá sa, že v Jojke úradoval škriatok, ktorý rozhorúčených televíznych divákov na chvíľku schladil. Podobné chybičky sa však z času na čas stávajú každému a aj toto nečakané prekvapenie pobavilo asi všetkých, ktorí si ho stihli všimnúť.

Viac o téme: TV JOJ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu