Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

OBROVSKÝ ŠKANDÁL na premiére filmu Amnestie: Zásah SBS! Herec sa začal vyzliekať a vyhrážal sa Latinákovi... Roz*ebem ho

Na premiére filmu Amnestie došlo ku konfliktu, pri ktorom musela zasahovať aj SBS. Zobraziť galériu (10)
Na premiére filmu Amnestie došlo ku konfliktu, pri ktorom musela zasahovať aj SBS. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V utorok večer mal v priestoroch bratislavského obchodného centra premiéru slovenský film Amnestie. Na snímke sa tvorcovia i herci dlhé mesiace skutočne namakali, a tak pre pozvaných pripravili aj afterpárty. Veľkolepo naplánovanú udalosť však šmahom ruky prekazil jeden z hercov - Marek Fučík známy ako Mariňák Fučo. Nevedno, prečo mu rupli nervy, ale vyčíňať začal už počas filmu. Zasahovať dokonca musela SBS!

Problémy s Fučom nastali v podstate od samotného začiatku. Po úvode, keď sa v kruhu tvorcov a hercov začal uvádzať film, sa už Marek jeho samotného premietania nedočkal. Podľa našich informácií začal robiť problémy, a preto ho po chvíli vyviedli. Podľa viacerých svedkov teda premiéru strávil mimo kinosály. Nášmu fotografovi sa ho podarilo zachytiť, keď sa zdržoval v priestore, kde sa pripravoval raut.

Z ničoho nič sa dokonca začal vyzliekať, po kaviarni potom pobehoval bez košele, divoko gestikuloval rukami a nechýbali ani rôzne nepochopiteľné výkriky. Krotiť ho musel jeden z organizátorov, ktorý ho presvedčil, aby sa trochu upokojil a opäť obliekol. Už v tom čase sa šuškalo, že za jeho výbuch môže Lukáš Latinák. Tým sa netajil ani on sám a rozzúreným hlasom to v podstate od samého začiatku svojho výbuchu hovoril každému, kto bol ochotný ho počúvať.

Fučo po kaviarni pobehoval bez košele.
Zobraziť galériu (10)
Fučo po kaviarni pobehoval bez košele.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

OBROVSKÝ ŠKANDÁL na premiére
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Nechýbali dokonca ani vyhrážky. Podľa svedkov Mariňák tvrdil, že niekomu zavolal s tým, že si na Latináka počkajú, keďže mu nemôže naložiť pred prítomnými kamerami. Naša redakcia dokonca disponuje aj nahrávkami, kde Fučo na Lukáša (v jeho neprítomnosti) verbálne útočí. „Dobre počuješ, Latinák po mne vyštartoval, že čo tu chceš, ty žobrák. Brácho, ja ti hovorím, volal som na B..., všetko je to na ceste, takže ideme na to,” dohadoval sa po telefóne. 

„Nepozerám vlastný film, kde hrám hlavnú rolu, kvôli Latinákovi. Kvôli sku*venému Latinákovi, ktorý mal tú drzosť chytiť ma za ústa,” hromžil do telefónu. Dvojica sa napokon stretla na raute po filme a opäť bolo vidieť, že to v Marekovi vrie. „Kde je Latinák," či „Roz*ebem ho," vykrikoval, kým sa k hercovi dostal. Hoci sa napokon fyzická potýčka nekonala, napätú situáciu musela opäť upokojovať SBS, ktorú privolali organizátori. Fučíka okolo polnoci vyviedli a hoci sa po chvíli vrátil, už pôsobil umiernenejšie. 

Na svojom instagramovom profile však jasne odprezentoval, čo si o vzniknutej situácii v kine myslí. Napísal totiž status plný vulgarizmov, venovaný práve spomínanému hercovi. Po čase ale kvetnatý príspevok z nástenky zmizol. To, či si Fučík  uvedomil, že jeho správanie bolo naozaj ďaleko za hranicou alebo bol k zmazaniu príspevku prinútený, nateraz jasné nie je. 

UPOZORNENIE: Príspevok obsahuje vulgarizmy!

OBROVSKÝ ŠKANDÁL na premiére
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného Latináka, ten však stále, aj napriek niekoľkým očitým svedkom Fučovho nepochopiteľného vyčíňania tvrdil, že s ním žiadny konflikt nemal. „Nemal som žiadny konflikt. Nie, nie, nie... Nemôžete ho brať do úvahy, to je... Vôbec nič sa nestalo,“ povedal pre Topky.sk Latinák.

Konflikt Latinák Fučo

Ako to vyzeralo na premiére filmu Amnestie, si prečítate tu: 


Juraj Bača ukázal mamu, tehotná Germaniová s Valihorom prvýkrát oficiálne v spoločnosti a... Návrat nežnej revolúcie!


Viac o téme: Lukáš LatinákMarek Fučík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu