Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najmladšie dcéry Karla Gotta (†80) sa rozlúčky s otcom nezúčastnia: TOTO je dôvod!

Najmladšie dcéry Karla Gotta sa rozlúčky v piatok ani v sobotu nezúčastnia. Zobraziť galériu (4)
Najmladšie dcéry Karla Gotta sa rozlúčky v piatok ani v sobotu nezúčastnia. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Už zajtra pražský Žofín zaplnia státisíce fanúšikov Karla Gotta, ktorý 1. októbra podľahol akútnej leukémii. Rozlúčky a zádušnej omše sa však nezúčastnia jeho dve najmladšie dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofia.

Prípravy na veľkolepý pohreb Karla Gotta finišujú. Organizátori, ktorí ho zastrešujú, počítajú s účasťou až 300-tisíc ľudí, ktorí prídu milovanému Zlatému slávikovi dať posledné zbohom. Brány Žofína, kde sa rozlúčka pre verejnosť bude konať, sa otvoria už o ôsmej hodine ráno a návštevníci budú mať čas až do desiatej hodiny večer, kedy sa opäť nekompromisne uzavrú.


FOTO Posledná rozlúčka s maestrom Gottom (†80): Zverejnili oficiálne parte!


„Cez mostík ľudia prídu na ostrov, kde prejdú cez park. Následne vstúpia do budovy a po schodoch vojdú do veľkej sály, kde bude vystavená rakva s ostatkami. Pri nej budú vence od Gottovych detí, ktoré sa rozlúčky na Žofíne ani v chráme sv. Víta nezúčastnia,” povedal českému denníku Právo jeden z organizátorov.

Rozlúčka pre verejnosť prebehne zajtra na Žofíne.
Zobraziť galériu (4)
Rozlúčka pre verejnosť prebehne zajtra na Žofíne.  (Zdroj: Profimedia)

Reč je o najmladších maestrových dcérach Charlotte Elle (13) a Nelly Sofii (11). Za nich totiž rozhoduje mama a vdova po spevákovi Ivana Gottová (43), ktorá si nepraje, aby boli dievčatá vystavované ešte väčšiemu smútku a tlaku, ktorý odchod ich otca odo dňa jeho smrti nepochybne sprevádza. Dievčatá sa zúčastnia až samotného pohrebu, ktorý sa uskutoční v sobotu po zádušnej omši a bude len pre rodinu a blízkych.

Rodinka Karla Gotta žiari
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Naopak, účasť na pohrebe potvrdila Gottova najstaršia dcéra Dominika (46), ktorej kvôli finančným problémom údajne vypomohla s kúpou letenky a ubytovania práve Ivana. Dcéra Lucia (32) sa zatiaľ k svojej účasti nevyjadrila, no predpokladá sa, že sa spolu s manželom rozlúčky i pohrebu zúčastnia.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu