Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česká herečka s hlbokým výstrihom: Ukázala, čo skrýva pod šatami!

Ester Geislerová Zobraziť galériu (5)
Ester Geislerová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Súťaž Elite Model Look patrí jednoznačne k najprestížnejším podujatiam v Čechách i na Slovensku a jej finále si nikdy nenechajú ujsť ani prominentní hostia. Na to tohtoročné zavítala aj česká kráska Ester Geislerová (35).

Herečka, ktorá len nedávno hviezdila vo filmovej komédii Lovenie, si na galavečer, ktorý sa konal v Prahe, zvolila skutočne rafinované šaty, ktorých doménou bol poriadne veľký výstrih. Ten pôsobil, akoby mali šaty z herečky už každým momentom spadnúť, a navyše odhalil aj jedno z jej intímnych miest. Spod lemu totiž vykúkalo malé tetovanie, ktoré sa však nedalo prehliadnuť.

Ester Geislerovej robil na galavečere spoločnosť  producent Ladislav Krapek.
Zobraziť galériu (5)
Ester Geislerovej robil na galavečere spoločnosť producent Ladislav Krapek.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Herečka si ho nechala zvečniť na prsníku a odvážne šaty čudesnú kresbu skryť nedokázali. Ester, ktorá už roky inklinuje okrem herectva aj k umeniu, to však zjavne neprekážalo a tetovanie s hrdosťou vystavila na obdiv. 

Ide totiž o tetovanie podľa kresby jej dcéry. Hoci vo výstrihu bolo vidieť len naozaj čudesný tvar, celý obrázok predstavuje dievčatko v ružových šatách, ktoré drží v ruke balón v tvare srdca alebo broskyne. Ani sama Ester to vraj nevie presne. 

Prsník Ester Geislerovej zdobí skutočne zvláštne tetovanie.
Zobraziť galériu (5)
Prsník Ester Geislerovej zdobí skutočne zvláštne tetovanie.  (Zdroj: Instagram E.G.)

Sexi ryšavka na vyhlásení Ellite Model Look nebola len náhodou. V roku 2002 sa totiž aj ona sama tejto súťaže zúčastnila a v národnom finále zvíťazila. Vyzerá to však, že skôr ako vody modelingu ju neskôr oslovil práve film.

Viac o téme: Ester Geislerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu