Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyhlásili víťazov a víťazky Elite Model Look: Toto sú nové tváre modelingu!

Tohtoroční víťazi Elite model look: Andrej Chamula, Charlotta Kušnírová, Klára Binderová a Sebastian Klimeš Zobraziť galériu (4)
Tohtoroční víťazi Elite model look: Andrej Chamula, Charlotta Kušnírová, Klára Binderová a Sebastian Klimeš (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Slovensko budú na svetovom finále modelingovej súťaže zastupovať Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová, za Česko vyhrali Sebastian Klimeš a Klára Binderová.

Slovensko budú na svetovom finále modelingovej súťaže Elite Model Look zastupovať Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová. Počas česko-slovenského finále v Španielskej sále Pražského hradu o tom rozhodla porota zložená z odborníkov z oblasti módy, kultúry a médií, partnerov projektu a zahraničných modelingových agentov. Ako informuje český spravodajský portál iDNES.cz, za Česko vyhrali Sebastian Klimeš a Klára Binderová. Počas utorkového večera zabojovalo o tituly 23 finalistiek a finalistov.

Vyhlásili víťazov a víťazky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Víťazov spomedzi chlapcov vyhlásili topmodelky a ambasádorky súťaže Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, mená dievčat oznámili čestná predsedníčka poroty Daniela Peštová a šéf súťaže Saša Jány. "Som rada, že môžem v úlohe čestnej predsedníčky poroty podporiť nádejné talenty na začiatku ich modelingovej kariéry, dôležitú rolu hrajú charizma, energia, profesionalita, ale dnes aj ich prezentácia na sociálnych sieťach," vyjadrila sa topmodelka Daniela Peštová.

"Som hrdý na to, že sa projekt Schwarzkopf Elite Model Look stal najúspešnejšou platformou hľadania nových modelingových talentov v Česku a na Slovensku. Svedčí o tom aj 22-percentný nárast účasti v rámci tohtoročnej kastingovej tour v obchodných centrách," pochválil sa riaditeľ súťaže pre Českú a Slovenskú republiku Sáša Jány.

Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová
Zobraziť galériu (4)
Andrej Chamula a Charlotta Kušnírová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Finalisti a finalistky počas večera prezentovali módne značky ako Alexander McQueen, Saint Laurent, Valentino, Neil Barrett alebo Farah X Michaela K. V exkluzívnej prehliadke sa počas galavečera predstavili aj svetoznáme modelky Denisa Dvořáková, Michaela Kocianová, Daniela Kociánová, Linda Nývltová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a víťazky svetových finále Elite Model Look z rokov 2013, 2014 a 2016 Eva Klímková, Bára Podzimková a Jana Tvrdíková. Hudobne podujatie sprevádzal swingový orchester Ondřej Havelka a jeho Melody Makers.

Vo svete sa súťaž Elite Model Look po prvý raz konala v roku 1983, v Česku a na Slovensku v roku 1991. V minulosti sa v nich zúčastnili napríklad Alessandra Ambrósio, Cindy Crawford alebo Gisele Bündchen.

Andrej Chamula, Sebastian Klimeš, Klára Binderová a Charlotta Kušnírová
Zobraziť galériu (4)
Andrej Chamula, Sebastian Klimeš, Klára Binderová a Charlotta Kušnírová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Elite Model Look
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu