Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Evelyn zhodila kilá, zábrany aj oblečenie: ÚPLNE NAHÁ foto!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Už je to raz tak. Komička Eva Evelyn Kramerová (29) za uplynulé mesiace výrazne schudla a snáď ešte nikdy nevyzerala lepšie ako teraz. Nieže by predtým moderátorka markizáckej Farmy nebola kočka, no so zhodenými kilami očividne nabrala o čosi viac sebavedomia a sexepíl z nej srší veru poriadne. Za všetko hovorí posledná fotografia, na ktorej sa ukázala tak, ako ju stvoril Boh...

Z Evelyn je veru poriadna cica a vidno, že svoje nové telo si užíva aj ona sama. Nie je to však zadarmo. Už pred niekoľkými týždňami nám počas prehliadky Jasminy Alagič Vrbovskej a Milana Švingála prezradila, že za vylepšenou postavičkou sa skrýva poriadna makačka. Nielenže si dáva väčší pozor na stravu, no venuje sa aj športovaniu. Dôvod jej rozhodnutia schudnúť je úplne jednoduchý – skrátka  sa chcela cítiť ešte lepšie a spokojnejšie.

Nuž a zjavne sa zadarilo. Evelyn vyzerá skutočne famózne a počas uplynulých týždňov sa pochválila odvážnejšími fotografiami, než sú tie, aké si na svoj profil pridávala predtým. Či už ide o pózovačky v obtiahnutejších modeloch alebo zábery v plavkách. Ten „naj“ však prišiel až teraz. Blondínka kompletne odhodila zábrany a zvečnila sa úplne nahá.

Evelyn sa pochválila parádne vyformovanou postavičkou a na svojom profile ukázala takýto odvážny záber.
Zobraziť galériu (4)
Evelyn sa pochválila parádne vyformovanou postavičkou a na svojom profile ukázala takýto odvážny záber.  (Zdroj: Instagram E.K.)

Nejde síce o profesionálny záber, no aj tak stojí zato. Na snímke v záhrade je k fotoaparátu síce otočená chrbtom, no aj tak je zrejmé, že na sebe nemá žiadne oblečenie. Jediné, čo jej zakrýva obnažené pozadie, je emotikon broskyne.

Evelyn sa veruže absolútne nemá za čo hanbiť a mala by byť inšpiráciou pre množstvo žien, ktoré sa vo svojej koži neustále cítia nekomfortne a svoje telo radšej ukrývajú. Veď kto povedal, že sexi a krásne môžu byť len vychrtliny?

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu