Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľká hanba Čechov v Benátkach: Kúpali sa nahí v kanáli, polícia im naparila mastnú pokutu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: benátky,pokuta,turisti)

BENÁTKY - Približne 3000-eurovú pokutu bude musieť zaplatiť každý z dvojice Čechov, ktorí sa kúpali nahí v jednom z kanálov v Benátkach. Polícia ich týmto spôsobom potrestala za vzbudzovanie verejného pohoršenia, uviedla v utorok tlačová agentúra DPA ako príklad toho, že "zlé správanie môže vyjsť turistov v Taliansku draho".

Podľa údajov prevzatých z miestneho denníka Corriere del Veneto išlo o fanúšikov českého futbalového klubu Slavia Praha, ktorí sa zastavili v Benátkach cestou na utorkový zápas Ligy majstrov v Miláne. Policajná hliadka na motorovom člne ich spozorovala v pondelok neskoro večer pri kanáli blízko známeho Námestia sv. Marka, kde robili hluk a snažili sa upútať pozornosť.

Obnažení Česi svoje správanie zdôvodnili tým, že je mimoriadne teplo, policajti ich však donútili obliecť sa a vzali ich na policajnú stanicu. Pri porušovaní poriadku v historických mestách postupujú talianske orgány nekompromisne. V júli museli muž a žena z Berlína zaplatiť 1000 eur za to, že si na benátskom moste Rialto sami varili kávu. V Ríme zase uložili 500-eurovú pokutu

Viac o téme: NahotaPolícia Pokuta TalianskoBenátkyČesi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu