Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi SuperStaristka prehovorila: Hviezdne maniere? Ale kdeže... Sympatická brunetka srší skromnosťou!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Martina Schindlerová si hudbou a spevom čistí dušu. Interpretka, ktorá po siedmich rokoch odmlky zverejnila koncom júna videoklip k pesničke Radšej mi chýbaj, plánuje na comebackový singel nadviazať čoskoro ďalšími.

„Každý spracúva svoje zážitky inak, niekto o tom, čo prežil, povie kamoške, niekto o tom napíše pieseň... Hovorí sa, že už len keď pomenujete, čo vás trápi, je to na 90 percent vyriešené. A pre mňa osobne je veľmi očisťujúci práve ten spev. Milujem ten pocit, keď si zo srdca zaspievam, napríklad v skúšobni. Potom, keď odtiaľ odchádzam, cítim sa ako nový človek,“ povedala.

„Už mám pripravené aj ďalšie piesne a texty, ktoré plánujem nahrať. Som rada, že má pesnička Radšej mi chýbaj dobré ohlasy. Povzbudení teda pokračujeme ďalej,“ ozrejmila Schindlerová, ktorá časom nevylučuje i prípadné spolupráce, a to aj napriek tomu, že priateľstvá s ľuďmi z branže v ostatných rokoch veľmi neudržiavala a aj tie s kolegami z prvého ročníka Slovensko hľadá SuperStar (2004) zapadli prachom.

Sexi SuperStaristka prehovorila: Hviezdne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Momentálne som v kontakte len s Mirom Jarošom a často sa na vystúpeniach stretneme aj s Tomášom Bezdedom. Miro ma ale zoznámil napríklad s Markom Dannom a Randym Gnepom, u ktorého sme nahrali aktuálny singel, a vlastne zastrešil celú tú spoluprácu, bol so mnou aj pri nahrávaní. Ostatných finalistov som od minulého roka, keď sme sa stretli v Chart Show, nevidela,“ prezradila speváčka.

Nemám prehnané nároky

Atraktívna brunetka však nemá prehnané nároky. Túži skrátka len skladať, nahrávať pesničky, vystupovať a spievať. „Nemám v budúcnosti nijakú konkrétnu métu, skôr len tak všeobecne - chcem sa stále zlepšovať, rozvíjať a posúvať sa. Cieľ je pre mňa už tá samotná cesta... Keď vzniká pieseň, je to úžasný proces. Užívam si od začiatku do konca, že pri tom môžem byť,“ uviedla známa Bratislavčanka.

Sexi SuperStaristka prehovorila: Hviezdne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Pesničky sa skladajú samé

Tvorbe zároveň necháva absolútne voľný priebeh. „Keď ma začne prenasledovať melódia a začne sa mi na ňu v hlave lepiť text, tak si to hneď zaznamenám. Takto vznikli všetky moje veci. Mám pocit, že v mojom živote sa pesničky skladajú samé a je to takto pre mňa dobré, lebo sa cítim šťastná. Aj teraz mám už viac piesní, ktoré čakajú na termín v štúdiu,“ poznamenala speváčka, ktorá je hudbou obklopená doslova 24 hodín denne.

Ako tvrdí, páčia sa jej rôzne žánre. „V súčasnosti ma veľmi baví napríklad projekt Postmodern Jukebox. Inak počúvam rôznorodú hudbu, podľa toho, na čo mám práve chuť. Niekedy si dám iba inštrumentálnu alebo filmovú hudbu, pretože keď počúvam piesne, kde niekto spieva, stále nechtiac analyzujem, ako je to zaspievané,“ zasmiala sa Schindlerová.

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu