Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Totálny trapas slovenského speváka: Chcel zbaliť svoju kolegyňu, ale... Fúú, tak to zabolí!

Totálny trapas slovenského speváka! Zobraziť galériu (5)
Totálny trapas slovenského speváka!

BRATISLAVA - Človek by si povedal, že slovenskí speváci o záujem žien nemajú núdzu, no aj tak sú mnohí z nich dlhý čas slobodní. Svojho času mal takéto obdobie aj spevák Robo Papp (38), hoci teraz už viac ako rok tvorí pár s krásnou Veronikou a počas sviatkov sa dvojica dokonca zasnúbila. Pred pár rokmi, keď po partnerke túžil, ho však doslova oblbla tvár známej slovenskej speváčky, napokon však odišiel s dlhým nosom...

Dlhých 15 rokov tvoril Robo pár s Evou Lučeničovou, dcérou Laca Lučeniča. Z ich manželstva vzišla dcéra Isabellka, ani tá však ich vzťah nedokázala udržať pokope. K rozvodu síce došlo až minulý rok, no spevák celý tento čas žil ako slobodný muž. Po rozchode sa začal objavovať s vplyvnou manažérkou Nikol, spolu im to však taktiež nevyšlo a neskôr si jeho srdce získala o 10 rokov mladšia Veronika. 

Ešte predtým mu ale učarovala speváčka Kristína Peláková. Keď s ňou začal komunikovať prostredníctvom sociálnej siete, Robo bol radosťou bez seba. „Keď začali sociálne siete, pridala si ma speváčka Kristína. Ja som sa tešil, lebo som nemal frajerku vtedy. Bolo to také super, že si so mnou píše,” povedal počas dokrútky v Chart show, keď sa na deviate miesto v rebríčku najväčších slovenských hviezd dostala práve brunetka z východu. 

Robo Papp si svojho času robil zálusk na speváčku Kristínu.
Zobraziť galériu (5)
Robo Papp si svojho času robil zálusk na speváčku Kristínu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Totálny trapas slovenského speváka:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jeho nadšenie však netrvalo dlho. O niekoľko dní bola všetka Robova radosť fuč a vyhliadky na spoločný románik sa absolútne rozplynuli... „Asi po dvoch týždňoch som zistil, že je to fejkový profil,” dodal na záver spevák, ktorý musel zostať poriadne sklamaný. Nuž, dodať už môžeme snáď iba toľko, že identity známych osobností sú zneužívané dodnes a pri kontakte s cudzími ľuďmi na sociálnych sieťach by sme naozaj mali byť opatrní. A ak vás zaujíma viac, nezabudnite sledovať dnešnú Chart show!

Viac o téme: Chart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu