Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svetovo uznávaná Češka sa bude vydávať: O ruku požiadala rozvedenú mamičku!

Svetovo uznávaná Češka sa bude vydávať! Zobraziť galériu (4)
Svetovo uznávaná Češka sa bude vydávať! (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Česká snowboardová hviezda má obrovský dôvod na radosť! V roku 2017 sa Šárka Pančochová (28) otvorene priznala k homosexuálnej orientácii, v decembri verejnosti prvýkrát svetu ukázala svoju polovičku, Američanku Kaileen Lareeovú. No a tú najnovšie dokonca požiadala aj o ruku!

Zaujímavosťou zo vzťahu dvojice je skutočnosť, že Kaileen má za sebou manželstvo s mužom, ktorému na svet priviedla dcérku. Je teda slobodnou mamičkou, ktorá bola kedysi orientovaná aj heterosexuálne. Ani to však dievčatám nebránilo, aby jedna po boku druhej našli spoločné šťastie. Žiadosť o ruku prebiehala pod taktovkou úspešnej snowboardistky.

Svetovo uznávaná Češka je zasnúbená: Bude si brať ženu!

Tá pre svoju polovičku pripravila dobrodružný deň. Keď už sa schyľovalo k večeru, hrdličky sa spolu vybrali na najvyššiu horu v štáte Oregon – Mount hood. Romantická vyhliadka na majestátne kopce a údolie sa však zvrtla v niečo ešte krajšie. Šárka vytiahla škatuľku s prsteňom. Blondínka bola najprv v miernom šoku, no napokon povedala áno a dvojica si vymenila bozk. Celé zásnuby i to, čo im predchádzalo, zverejnila Pančochová vo videu na Youtube.

Šárka Pančochová požiadala svoju snúbenicu o ruku.
Zobraziť galériu (4)
Šárka Pančochová požiadala svoju snúbenicu o ruku.  (Zdroj: Instagram S.P.)

Šárka Pančochová sa bude vydávať. Za ženu si vezme snúbenicu Kaileen
Zobraziť galériu (4)
Šárka Pančochová sa bude vydávať. Za ženu si vezme snúbenicu Kaileen  (Zdroj: Instagram S.P.)

Fotkou so snubným prsteňom sa potom pochválila aj na Instagrame. „Som tak hrdá, že môžem oznámiť, že povedala áno. Je to veľmi vzrušujúce. Nemôžem uveriť, že som ju našla.  Robí ma každý deň lepším človekom. Svojou dobrotou  a štedrosťou. Veľmi ju milujem a chcem s ňou stráviť zvyšok života,“ napísala pod záber šťastná športovkyňa. Snúbeniciam srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Šárka Pančochová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu