Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kucherenko dráždila: Len sa otočila a... Všetci slintali!

Silvia Kucherenko na dráždila na módnej prehliadke. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko na dráždila na módnej prehliadke. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa niesol v znamení poriadne vysokých teplôt. A horúco bolo určite aj pánom, ktorí sa v sobotu ocitli v prítomnosti sexi modelky Silvie Kucherenko. Tá zavítala na módnu šou v srdci Slovenska a na spoločenskú udalosť zvolila skutočne rafinovaný outfit.

Ani oblečená, ani nahá. O Silvii Kucherenko je známe, že svoje okolie rada dráždi, a ani tentokrát nezostala svojej povesti nič dlžná. Na módnej prehliadke, ktorá sa konala uplynulú sobotu v krásnom prostredí Bešeňovej, sa objavila v minišatách, ktoré dali vyniknúť jej štíhlym nohám. To však nebolo zďaleka všetko. Šaty totiž čerstvo rozvedenú blondínku zakrývali iba spredu. Na zadný diel látky akoby nezostalo a situáciu "zachraňovala" iba priehľadná čipka.

Kucherenko dráždila: Len sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nenašiel sa preto asi ani jeden muž, ktorému by bolo ľúto, že sa mu Silvia otočila chrbtom, pretože vzápätí vystavila na obdiv nielen úsporné nohavičky, ale aj svoje dokonalé pozadie. Modelka a matka malého Alexandra je na šteklivé zábery zvyknutá a svojich obdivovateľov pravidelne zásobuje odvážnymi fotografiami. Z presvitajúceho pozadia si ťažkú hlavu nerobila. Veď napokon, prečo aj. Hanbiť sa rozhodne nemusí. Postavu má doslova ukážkovú a môže ju tak veselo vystavovať. 

Ktovie, či však jej sexi outfit nespôsobil zopár letných búrok v slovenských domácnostiach.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu