Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovská zmena legendárnej pani KAJŠMENTKE: Dlhé vlasy a prsia von!

Obrovská zmena legendárnej pani KAJŠMENTKE! Zobraziť galériu (5)
Obrovská zmena legendárnej pani KAJŠMENTKE! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V roku 2014 spôsobila pani Beáta Štípalová hotovú senzáciu, ktorá doslova otriasla internetom. V tom čase sa objavila na obrazovkách televízie JOJ a súťažila vo vedomostnej šou Páli vám to. Keď však mala uhádnuť slovo "fajnšmeker", z úst jej vypadli výrazy, z ktorých sa stal fenomén. Aha, ako táto pani vyzerá dnes!

Celé Slovensko sa z reakcie pani Beáty smeje ešte dnes. Výrazy "kajšmentke" a "kožmeker" doslova zľudoveli a pred piatimi rokmi bol okolo nich hotový boom. Sociálne siete zahlcovali vtipné obrázky, videá, vznikli dokonca aj tričká, šálky či iné spomienkové predmety, ktoré odkazovali na vtedajší najväčší "fejl" z televíznych obrazoviek.

Slovíčko
Zobraziť galériu (5)
Slovíčko  (Zdroj: Facebook)

Pani Kajšmentke priznala, že jej toto šialenstvo ničilo život, potom sa však ona sama vrhla do podnikania s chytľavými slovíčkami. Neskôr sa stiahla do úzadia, no a dnes je z nej už celkom iná žena. Krátky účes vymenila za dlhé vlasy a zdá sa, že konečne nabrala aj nejaké to sebavedomie. Len sa pozrite na to výrazné líčenie a bujný dekolt, ktorý bez problémov vystavuje v hlbokom výstrihu. Rokmi sa sa poriadne zmenila a veru, je z nej celkom kočka!

Takto pani Beáta vyzerá dnes.
Zobraziť galériu (5)
Takto pani Beáta vyzerá dnes.  (Zdroj: Facebook B.Š. )

Obrovská zmena legendárnej pani
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook B.Š. )

Viac o téme: Kajšmentke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu