Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlodej v JOJke: Škandál s krádežou... Škoda v hodnote desiatok tisíc eur!

Zlodej v JOJke: Škandál s krádežou! Zobraziť galériu (6)
Zlodej v JOJke: Škandál s krádežou! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na Kolibe majú opäť problém s krádežou. Nie je ničím výnimočným, že podobným situáciám už čelilo množstvo známych osobností, so zlodejmi malo už skúsenosti aj niekoľko filmových štábov. Najnovšie si však zlodej trúfol rovno na televíziu Joj!

Na sociálnej sieti sa objavila správa so žiadosťou o pomoc. Zo štvrtkovej noci do piatkového rána zmizla na Holíčskej ulici v Bratislave dodávka, pričom hneď na prvý pohľad upútala fotka dotyčného automobilu. Nachádzali sa na ňom polepy Televízie JOJ a z popisu je jasné, že išlo o pracovné vozidlo.

„Dnes ráno sme zistili, že nám zmizla naša pracovná dodávka - Fiat, ktorú sme používali aj na nakrúcanie a preto je obrendovaná logami relácie aj logami televízie. Prosím vás o zdieľanie a akékoľvek informácie,“ znie žiadosť o pomoc v skupine HAKA, ktorá zvykne byť pri krádeži áut mimoriadne nápomocná, a k príspevku sú pripojené i fotografie, na ktorých jasne vidno červené logá i zelený polep relácie Nová Záhrada.

Tímu relácie Nová záhrada ukradli auto už druhýkrát.
Zobraziť galériu (6)
Tímu relácie Nová záhrada ukradli auto už druhýkrát.  (Zdroj: Facebook)

Televízia JOJ požiadala o pomoc aj na sociálnych sieťach.
Zobraziť galériu (6)
Televízia JOJ požiadala o pomoc aj na sociálnych sieťach.  (Zdroj: Facebook)

Tímu relácie Nová záhrada odcudzili auto už druhýkrát, tentokrát malo auto na sebe aj logá televízie JOJ a Nová záhrada. Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo,“ povedala nám Lucia Kulihová, hovorkyňa televízie JOJ, keď sme sa informovali ohľadom stanoviska televízie.

Oslovili sme aj spolutvorcu relácie, ktorému auto ukradli. „Večer som natankoval, zaparkoval, sklopil spätné, aby auto nikomu nezavadzalo. Ráno som nemohol uveriť vlastným očiam, miesto zívalo prázdnotou, auta nikde. Pre istotu som išiel hľadať ďalej, či som sa nepomýlil a nezaparkoval niekde, behal som ako splašený zajac. No potom som pochopil, že auto ukradli a kontaktovali sme políciu,“ opísal nám Martin Čurda rannú paniku s tým, že dúfa, že sa auto nájde.

Ak by ste mali ohľadom krádeže akékoľvek informácie, neváhajte kontaktovať políciu.

Viac o téme: TV JOJ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu