Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česko a Slovensko majú svoju kráľovnú krásy: TOTO je ona!

Česko a Slovensko spojila súťaž krásy - poznajú svoju kráľovnú! Zobraziť galériu (11)
Česko a Slovensko spojila súťaž krásy - poznajú svoju kráľovnú! (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Tento ročník súťaže krásy bol skutočne výnimočný. Nie kvôli súťažiacim, tie oplývajú krásou vždy. Tohtoročnú kráľovnú však porota vyberala z dievčat pochádzajúcich rovno z dvoch krajín. Česká Miss a Miss Universe Slovensko sa spojili, aby spoznali tú naj a priamy prenos z pražského Karlína priniesol novú miss!

Posledná augustová nedeľa bola pre 12 dievčat z Česka a Slovenska plná očakávaní. Každá z nich sa chcela stať kráľovnou krásy. No korunku si mohlo odniesť len pár z nich, a tú najvzácnejšiu jedna jediná. Celým večerom sprevádzal Libor Bouček a mladé dámy sa aj v rozhovore s ním snažili zaujať nielen divákov, ale najmä porotu, ktorá mala rozhodnúť o tej naj.

Priamy prenos prestížnej súťaže miss bol plný krásnych dievčat.
Zobraziť galériu (11)
Priamy prenos prestížnej súťaže miss bol plný krásnych dievčat.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem hlavného titulu mali dievčatá z Čiech možnosť získať aj titul Česká miss internet. Tú si zvolili čitatelia portálu blesk.cz a stala sa ňou Karolína Kokešová s číslom 12. Hneď potom boli vyhlásené tituly Miss Earth. Slovenskú republiku pôjde na Filipíny reprezentovať Stanislava Lučková s číslom 1 a Českú republiku Klára Vavrušková s číslom 10.

Po vyhlásení troch titulov už prišla na pódium riaditeľka Miss Universe SR, ktorá vyhlásila najočakávanejší titul. „Titul Miss Universe Slovenská republika získava finalistka s číslom 7 Laura Longauerová,” odznelo z úst Silvie Lakatošovej. Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová vyhlásila pre zmenu Českú Miss 2019, ktorou sa stala Barbora Hodáčová s číslom 6.

Miss Earth Slovenská republika získala Laura Longauerová, ktorá ako historicky prvá má titul z Miss Slovensko aj Miss Universe.
Zobraziť galériu (11)
Miss Earth Slovenská republika získala Laura Longauerová, ktorá ako historicky prvá má titul z Miss Slovensko aj Miss Universe.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Miss Earth Česká republika získala Karolína Kokešová.
Zobraziť galériu (11)
Miss Earth Česká republika získala Karolína Kokešová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Prvou česko-slovenskou miss od nášhou rozdelenia sa napokon stala finalistka s číslom 10 Klára Vavrušková, a tak súťaž nakoniec ovládli Češky. Víťazkám srdečne blahoželáme. 

Titul Českej Miss a Miss Universe Slovenská republika získala Češka Klára Vavrušková.
Zobraziť galériu (11)
Titul Českej Miss a Miss Universe Slovenská republika získala Češka Klára Vavrušková.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vyhlásenie víťazky Miss 2019
Československá miss 2019

Viac o téme: Česká MissMiss Universe Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu