Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dva tituly jej nestačia: Víťazka Miss Slovensko chce ďalší... Mieri do finále Miss Universe SR!

Laura Longauerová Zobraziť galériu (13)
Laura Longauerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Kasting Miss Universe SR prebehol v sobotu v jednom z bratislavských hotelov a šestica finalistiek je známa. Zarážajúce však je, že sa medzi ne dostala aj Laura Longauerová (23), ktorá v roku 2014 získala titul Miss Slovensko a minulý rok si z celosvetovej súťaže Miss International na Filipínach priniesla titul druhá vicemiss.

V sobotu 8. júna sa v jednom z bratislavských hotelov konal kasting na finále Miss Universe SR. To má byť tento rok špeciálne československé. Šesť dievčat bude zastupovať Českú republiku a druhý poltucet bude hájiť farby Slovenska. Kým finalistky našich susedov sme už poznali, o tých našich sa rozhodlo len pred dvomi dňami.

Slovenská finálová šestka je známa. Tieto krásne slečny zabojujú o titul Miss Universe SR.
Zobraziť galériu (13)
Slovenská finálová šestka je známa. Tieto krásne slečny zabojujú o titul Miss Universe SR.  (Zdroj: Facebook Miss Universe Slovakia)

Šestica slovenských dievčat teraz už len dúfa, že práve jedna z nich získa korunku a titul. Jedna z finalistiek má však oproti ostatným piatim obrovskú výhodu. Je ňou Laura Longauerová, ktorá už vie, ako to na podobných súťažiach chodí. V roku 2014 totiž získala titul najkrajšej Slovenky na prestížnej súťaži Miss Slovensko.

To však nie je zďaleka všetko. Minulý rok si ju vytipoval odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák. Ten ju poslal na celosvetové finále súťaže Miss International na Filipíny. Aby toho nebolo málo, brunetka neodišla na prázdno a teší sa z titulu druhej vicemiss. Žeby jej dva tituly boli málo? Uvidíme, či jej skúsenosti pomôžu aj k získaniu ďalšej korunky.

Laura Longauerová má oproti ostatným dievčatám výhodu. Z dvoch súťaží Miss si už korunky odniesla.
Zobraziť galériu (13)
Laura Longauerová má oproti ostatným dievčatám výhodu. Z dvoch súťaží Miss si už korunky odniesla.  (Zdroj: Instagram L.L.)

Fotografie ďalších dievčat nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Laura LongauerováMiss Universe Slovakia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu