Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekliatie Petra Sklára: TÁTO postava ho aj po rokoch prenasleduje!

Herec Peter Sklár Zobraziť galériu (4)
Herec Peter Sklár (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Herec Peter Sklár (51) sa svojej profesii venuje už mnoho rokov. Na divadelných doskách, ale aj v televízii stvárnil desiatky úloh. Zo všetkých je však jedna, na ktorú nielen herec, ale aj fanúšikovia a diváci spomínajú dodnes. A tá sa Petra drží ako kliešť.

Reč je o úlohe mafiánskeho bosa Alinka Krasňanského, ktorého Sklár stvárnil v komediálnom seriáli Mafstory. Postava mafiánskeho bossa sa stala tak kultovou, že niektorí ľudia dodnes hercovi nepovedia inak ako Alinko. „Mňa má doteraz strašne veľa mojich kamarátov uloženého ako Aliho v telefóne. Lebo Petrov je dosť..." prezradil herec v zábavnej JOJkárskej relácii Inkognito. Priznal však, že má pre túto situáciu pochopenie. „Je to trošku aj také prekliatie, že keď človek niečo dobre zahrá a ľudia si ho v tom obľúbia, tak trvá veľmi dlho, kým ho chcú vidieť v niečom inom."

Prekliatie Petra Sklára: TÁTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

A pravdou je, že v úlohe mafiána strávil naozaj dlhý čas. Alinko sa zrodil už pred sedemnástimi rokmi v divadelnom predstavení English is easy, Csaba is dead a o štyri roky neskôr zahviezdil aj na televíznych obrazovkách a divákov zabával zhruba tri roky.

Charizmatický herec má momentálne množstvo pracovných aktivít v rozhlase, v divadle i v televízii. Najviac ho pritom opäť zviditeľňuje televízna úloha v seriáli Horná Dolná, kde sa Peter objavuje ako svojský starosta obce. Do reálneho života však túto úlohu pretaviť neplánuje a radšej zostane pri herectve. Čoskoro sa tak môžeme tešiť na ďalšie skvelé výkony.

Viac o téme: Peter SklárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu